Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.095 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Ekim 2022 #11 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam bencede ama sen küfür bile etmiyosun, o 3 kızla birden dolaşıyor. En popüler o, sen 3.sınıf vatandaşsın. Erkekler arasında bile sırf onlara uymadığım için 3.sınıf vatandaşım. Genişletmek için tıkla... Benim allah'a şükür 3. Sınıflık bir durumum yok. Arkadaş olarak konuştuğum 1-2 kişi var. Aramızda kız için değişen biri vardı. Uzun süredir yok.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam bencede ama sen küfür bile etmiyosun, o 3 kızla birden dolaşıyor. En popüler o, sen 3.sınıf vatandaşsın. Erkekler arasında bile sırf onlara uymadığım için 3.sınıf vatandaşım. Genişletmek için tıkla... Benim allah'a şükür 3. Sınıflık bir durumum yok. Arkadaş olarak konuştuğum 1-2 kişi var. Aramızda kız için değişen biri vardı. Uzun süredir yok.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 13 Ekim 2022 #12 Earas dedi: Benim allah'a şükür 3. Sınıflık bir durumum yok. Arkadaş olarak konuştuğum 1-2 kişi var. Aramızda kız için değişen biri vardı. Uzun süredir yok. Genişletmek için tıkla... İyi miş hocam ben sırf "o erkekler" gibi davranmadığım için bile dışlanıyorum. Öyle delikanlımısın sen diyorlar bir kızdan özür diledim diye.
Earas dedi: Benim allah'a şükür 3. Sınıflık bir durumum yok. Arkadaş olarak konuştuğum 1-2 kişi var. Aramızda kız için değişen biri vardı. Uzun süredir yok. Genişletmek için tıkla... İyi miş hocam ben sırf "o erkekler" gibi davranmadığım için bile dışlanıyorum. Öyle delikanlımısın sen diyorlar bir kızdan özür diledim diye.