Neden her yerde erkekler egemen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun sende çünkü. Kadın ve erkeğin her bakımdan eşit olduğunu sanıyorsun. Hayır değil.
Tamamen haklısın.Kadın ve erkek farklı yaratılmıştır.Bir panter ile atı karşılaştırmak gibi saçma.İki tarafında daha iyi olduğu alanlar var.

Öncelikle tarih varsayımlar üzerinden incelenmez.

İkinci olarak ne resmi anlamadım?
Bundan dünyanın her yerinde önü kesilen kadınların haberi var mı?
Ergen cevaplarınızı kendinize saklayın.

Çok eskilerden gelen bir alışkanlık diyelim. Belki insanlığın varlığı kadar eski. Son zamanlarda bu olgu değiştirilmeye çalışılsa da tam olarak istenilen elde edilemeyecek gibi gözüküyor. En azından birkaç on yıl içinde.

Öncelikle tarih varsayımlar üzerinden incelenmez.

İkinci olarak ne resmi anlamadım?

Ergen cevaplarınızı kendinize saklayın.

Dostum hala buradasın. Bence kendini artık yorma. En güzel örnek; bu ülke, geneli ilgilendiren kişiler yüzünden bu halde. Aklı başında olan ve anlayışlı herhangi birisi seni anlayabilir. Ancak bu yetiye sahip olmayan birileri idrak edemez.

@Quarit @Yennefer

Ya kadınlar ile erkekler arasında mental anlamda fark var demişsin. Bununla ilgili yapılmış bir çalışma ile örnek verirmisin? Burada okuduğun üç beş bilgi ile konuşmak kolay.
Kadınlar ile erkekler arasında mental açıdan istatistiksel olaram anlamlı bir fark var mı? Böyle bir çalışmaya katıldınız mı? Böyle bir çalışmayı incelediniz mi? ANOVA'ya tabii tuttunuz SPSS ya da benzeri bir ortamda gerekli incelemeleri yaptınız mı? Ya da elinizde nicel olarak bu çalışmaları yapmış olan birinin çalışmasının bir örneği var mı? İyi geceler.

Maalesef sizin reddetmeniz gerçeği değiştirmez.

Sana ve senin gibilere çok teşekkür ederim. Umarım senin gibi araştıran bilen ya da en azından bilmediğine saygı duyan insanlar bu dünyada daha çok yer alırlar. Bilgisi yok, fikri çok dedikleri var ya tam da öyle bir ülke!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…