uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2021 #101 Gençlerde TikTok'ta ağız burun kıvırsın.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 4 Şubat 2021 #102 Arda_Animations dedi: Çünkü arkadaşım yok Genişletmek için tıkla... GTA Online oynuyorsan beraber takılabiliriz.
Arda_Animations dedi: Çünkü arkadaşım yok Genişletmek için tıkla... GTA Online oynuyorsan beraber takılabiliriz.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 4 Şubat 2021 #103 Befehle dedi: Bi dakika bi dakika. Şu videodaki arkadaşla bağınız var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Senin o dünyanda insanın sadece bir görüşe sahip olup o görüşün dışına çıkmaması var ben böyle sığ görüşlü değilim. Doğru olanı seçerim.
Befehle dedi: Bi dakika bi dakika. Şu videodaki arkadaşla bağınız var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Senin o dünyanda insanın sadece bir görüşe sahip olup o görüşün dışına çıkmaması var ben böyle sığ görüşlü değilim. Doğru olanı seçerim.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Şubat 2021 #104 Bakanlar zenginlik içinde yüzüyor halk ekonomik sıkıntılar yüzünden acı çekiyor.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #105 403329 dedi: Bakanlar zenginlik içinde yüzüyor, halk ekonomik sıkıntılar yüzünden acı çekiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz.
403329 dedi: Bakanlar zenginlik içinde yüzüyor, halk ekonomik sıkıntılar yüzünden acı çekiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 4 Şubat 2021 #106 metaphroz dedi: Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan "İnsani" koyunların bitmesi lazım hocam.
metaphroz dedi: Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan "İnsani" koyunların bitmesi lazım hocam.
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 4 Şubat 2021 #107 metaphroz dedi: Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... Makam aracına kuş dışkısını yapmış. Dur yenisini alayım.
metaphroz dedi: Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... Makam aracına kuş dışkısını yapmış. Dur yenisini alayım.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Şubat 2021 #108 metaphroz dedi: Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... Kendi fikrim linçlemeyin lütfen ben bu ülkenin demokrasi ile yönetildiğine inanmıyorum.
metaphroz dedi: Sadece kendilerini düşünüyorlar hocam, halk umurlarında değil. Umarım bir gün hepsinden kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... Kendi fikrim linçlemeyin lütfen ben bu ülkenin demokrasi ile yönetildiğine inanmıyorum.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #109 403329 dedi: Kendi fikrim linçlemeyin lütfen ben bu ülkenin demokrasi ile yönetildiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden linçleyelim hocam? Sonuna kadar haklısınız.
403329 dedi: Kendi fikrim linçlemeyin lütfen ben bu ülkenin demokrasi ile yönetildiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden linçleyelim hocam? Sonuna kadar haklısınız.
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 4 Şubat 2021 #110 403329 dedi: Kendi fikrim linçlemeyin lütfen ben bu ülkenin demokrasi ile yönetildiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kim inanıyor?
403329 dedi: Kendi fikrim linçlemeyin lütfen ben bu ülkenin demokrasi ile yönetildiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kim inanıyor?