Neden herkes mutsuz?

Dedikleriniz tutmayınca bunu söyleyin, yazık...
Türkiye'ye mi saygı duyuyorlar? Yurtdışında Türküm dediğinizde uzaylı gibi bakıyorlar Azerbaycan dışında her ülkede.
Dünya'ya diz çöktüren mi? Türkiye'nin Dünya'ya diz çöktüren bir ülke olduğuna dair kanıtı atın, Osmanlı yıkıldı bu arada haberin olsun.

İlk başta gerçek olmayan şeyleri sallıyorsun sonra tekrar sallıyorsun, taktiğe bak be...

Ne desem aynısını diyeceksiniz ondan cevap vermiyorum. Hocam yurt dışına gitmek istiyorsanız gerçekten tutan yok. Gidin herhangi bir ülkeye, bakalım yaşayabilecek misiniz krallar gibi. Türkiye hariç 207 ülke var. Gidin birine.

Tutan yok mu? Nasıl yok? Burada sahip olduğumuz iki kuruş para ile anca uçak ücretini öderiz, imkan yok ki gidelim.
Neden Türkiye'nin durumunun kötü olduğunu kabul etmiyorsunuz anlamış değilim. Orta Çağ'daki engizisyon mahkemeleri gibisiniz.
Türkiye'nin Dünya'ya diz çöktürdüğüne dair bir kanıt atın, bekliyorum.
Bekliyorum kanıtı. Tüm Dünya'nın bize nasıl saygı duyduğunu da bekliyorum ve merak ta ediyorum açıkçası.

Ayrıca kanıtı atmadığınıza şaşırmamak lazım, konudaki tüm mesajlarınız sallamaktan ibaret, biri doğru çıkmayınca öbürünü sallıyorsunuz, biraz orantılı sallayın bari...

Bırak, anlamayacak çünkü. Durumu iyi olan ve aşırı milliyetçi olan bir öğrenci için elini yorma.
Durumunun iyi olduğu konusunda yanılıyor olabilirsiniz. Evine ekmek götüremeyip haksız olmasına rağmen malum partiyi ve hükümeti savunan sözde "sağcı" kesim çok.

Yine sözde ülkücü, vatansever aktroller geldi. Ülkede para mı var gidelim yurtdışına? Yeterli parayı gönder forumdaki insanlara hepimiz koşa koşa gidelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…