C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 4 Şubat 2021 #21 Aykut bey abi dedi: Çünkü Türkiye'deyiz. Linç geliyor hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır aksine çok haklısınız. Sürprizbozan: Troller Yol var, köprü var hea doğal güzellikler var hea Türkiye cennet lan niye ülkeme öyle dedin?
Aykut bey abi dedi: Çünkü Türkiye'deyiz. Linç geliyor hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır aksine çok haklısınız. Sürprizbozan: Troller Yol var, köprü var hea doğal güzellikler var hea Türkiye cennet lan niye ülkeme öyle dedin?
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #22 Geçim sıkıntısı, ümitsiz insanlar, ümitsiz karamsar gençler, hayattan umudu kesmiş yaşı büyük olanlar, sosyal sebepler, virüs gibi örnek verilebilir.
Geçim sıkıntısı, ümitsiz insanlar, ümitsiz karamsar gençler, hayattan umudu kesmiş yaşı büyük olanlar, sosyal sebepler, virüs gibi örnek verilebilir.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 4 Şubat 2021 #23 Arda_Animations dedi: Çünkü arkadaşım yok Genişletmek için tıkla... Discord adresinizi bırakın, arkadaş oluruz.
Arda_Animations dedi: Çünkü arkadaşım yok Genişletmek için tıkla... Discord adresinizi bırakın, arkadaş oluruz.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 4 Şubat 2021 #24 Gözüm bozuldu. Sebebi bu virüs koymadı bana dışarı çıkmazdım yine çıkmıyorum.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #25 Çok uzun zamandır gelecek kaygısı, ülkenin sorunları, kişisel sorunlarım ( yalnızlık asosyallik panik ataklık ) vb. şeyleri düşünmekten mutsuzdum. Son 2 aydır ama ben çalışayım ne oluyorsa olsun kafasındayım. Nispeten daha mutluyum.
Çok uzun zamandır gelecek kaygısı, ülkenin sorunları, kişisel sorunlarım ( yalnızlık asosyallik panik ataklık ) vb. şeyleri düşünmekten mutsuzdum. Son 2 aydır ama ben çalışayım ne oluyorsa olsun kafasındayım. Nispeten daha mutluyum.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #26 Befehle dedi: Geçim sıkıntısı, ümitsiz insanlar, ümitsiz karamsar gençler, hayattan umudu kesmiş yaşı büyük olanlar, sosyal sebepler, virüs gibi örnek verilebilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi özetlediniz, daha fazla söze gerek yok.
Befehle dedi: Geçim sıkıntısı, ümitsiz insanlar, ümitsiz karamsar gençler, hayattan umudu kesmiş yaşı büyük olanlar, sosyal sebepler, virüs gibi örnek verilebilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi özetlediniz, daha fazla söze gerek yok.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.722 Makaleler 1 Çözümler 81 4 Şubat 2021 #27 Insanlarin fakir olmasi ve ozgurluklerin elinden alinmasi. Bu saydiklarimin tek bir gercek sorumlusu var, AKP secmeni. Evet konuya siyaset kattim, siz yapmayin.
Insanlarin fakir olmasi ve ozgurluklerin elinden alinmasi. Bu saydiklarimin tek bir gercek sorumlusu var, AKP secmeni. Evet konuya siyaset kattim, siz yapmayin.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #28 metaphroz dedi: Her şeyi özetlediniz, daha fazla söze gerek yok. Genişletmek için tıkla... Her şey bu kadar olsa teşke, teşke. Daha sayılabilecek örnek gündemden o kadar şey var ki..
metaphroz dedi: Her şeyi özetlediniz, daha fazla söze gerek yok. Genişletmek için tıkla... Her şey bu kadar olsa teşke, teşke. Daha sayılabilecek örnek gündemden o kadar şey var ki..
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 4 Şubat 2021 #29 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.5 TL'ye seviniyoruz. Daha ne olacak?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.5 TL'ye seviniyoruz. Daha ne olacak?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #30 bitwise dedi: Bu saydiklarimin tek bir gercek sorumlusu var, AKP secmeni. Genişletmek için tıkla... En büyük sorun AKP'ye oy verenlerde zaten ama iş işten geçti çoktan.
bitwise dedi: Bu saydiklarimin tek bir gercek sorumlusu var, AKP secmeni. Genişletmek için tıkla... En büyük sorun AKP'ye oy verenlerde zaten ama iş işten geçti çoktan.