Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #51 KırAtlıLiberal dedi: @Befehle Kızgın atacağına dediklerime karşı tezin varsa okumak isterim. Genişletmek için tıkla... Kuşaklar arası karşılaştırma asılsız bir şekilde sadece laf kalabalığı olur, cevap vermeye tenezzül etmek istemezdim.
KırAtlıLiberal dedi: @Befehle Kızgın atacağına dediklerime karşı tezin varsa okumak isterim. Genişletmek için tıkla... Kuşaklar arası karşılaştırma asılsız bir şekilde sadece laf kalabalığı olur, cevap vermeye tenezzül etmek istemezdim.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Şubat 2021 #52 Gelecek kaygısı...
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 4 Şubat 2021 #53 Befehle dedi: Kuşaklar arası karşılaştırma asılsız bir şekilde sadece laf kalabalığı olur, cevap vermeye tenezzül etmek istemezdim. Genişletmek için tıkla... Emoji atmaya da tenezzül etme o zaman. Ahmet Haşim'in 1919'da ki mektubunu oku istersen.
Befehle dedi: Kuşaklar arası karşılaştırma asılsız bir şekilde sadece laf kalabalığı olur, cevap vermeye tenezzül etmek istemezdim. Genişletmek için tıkla... Emoji atmaya da tenezzül etme o zaman. Ahmet Haşim'in 1919'da ki mektubunu oku istersen.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #54 KırAtlıLiberal dedi: Emoji atmaya da tenezzül etme o zaman. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, forumdaki 2-3 kendini bilmez attığımız emojiye karışır olmuş. Başka bir isteğin var mı paşam?
KırAtlıLiberal dedi: Emoji atmaya da tenezzül etme o zaman. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, forumdaki 2-3 kendini bilmez attığımız emojiye karışır olmuş. Başka bir isteğin var mı paşam?
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #55 Ciusance dedi: Maske iyidir, insanların kirli yüzleri artık görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam astım ve bronşit olanlara çok kötü. Kendimden biliyorum en fazla 15 dakika takabiliyorum.
Ciusance dedi: Maske iyidir, insanların kirli yüzleri artık görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam astım ve bronşit olanlara çok kötü. Kendimden biliyorum en fazla 15 dakika takabiliyorum.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 4 Şubat 2021 #56 Befehle dedi: Allah Allah, forumdaki 2-3 kendini bilmez attığımız emojiye karışır olmuş. Başka bir isteğin var mı paşam? Genişletmek için tıkla... Var. Açıklayamayacağın bir şeye karşı gelme gelsen bile belli etme.
Befehle dedi: Allah Allah, forumdaki 2-3 kendini bilmez attığımız emojiye karışır olmuş. Başka bir isteğin var mı paşam? Genişletmek için tıkla... Var. Açıklayamayacağın bir şeye karşı gelme gelsen bile belli etme.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 4 Şubat 2021 #57 Çünkü ne yazık ki Türkiye'de yaşıyorum. Yeter mi?
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #58 KırAtlıLiberal dedi: Var. Açıklayamayacağın bir şeye karşı gelme. Genişletmek için tıkla... Açıkla da dinleyelim o zaman, zoruna gidiyor galiba fikirlerine karşı çıkan insanlar. Adam kuşaklar arası karşılaştırma yapabiliyor ve forumda gözüken yaşı 16 anladım ben seni canım. 60 yaş üstü olsa haklısın derdim.
KırAtlıLiberal dedi: Var. Açıklayamayacağın bir şeye karşı gelme. Genişletmek için tıkla... Açıkla da dinleyelim o zaman, zoruna gidiyor galiba fikirlerine karşı çıkan insanlar. Adam kuşaklar arası karşılaştırma yapabiliyor ve forumda gözüken yaşı 16 anladım ben seni canım. 60 yaş üstü olsa haklısın derdim.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 4 Şubat 2021 #59 KırAtlıLiberal dedi: Emoji atmaya da tenezzül etme o zaman. Ahmet Haşim'in 1919'da ki mektubunu oku istersen. Genişletmek için tıkla... Sen "et ve peynir yemeyiverin" diyen tiplerden değil misin ya?
KırAtlıLiberal dedi: Emoji atmaya da tenezzül etme o zaman. Ahmet Haşim'in 1919'da ki mektubunu oku istersen. Genişletmek için tıkla... Sen "et ve peynir yemeyiverin" diyen tiplerden değil misin ya?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #60 Darqx dedi: Çünkü ne yazık ki Türkiye'de yaşıyorum. Yeter mi? Genişletmek için tıkla... Yeter de artar.
Darqx dedi: Çünkü ne yazık ki Türkiye'de yaşıyorum. Yeter mi? Genişletmek için tıkla... Yeter de artar.