Neden herkes Windows 11 indirmek için çabalıyor?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB
R7 7840HS
32GB Ram
1TB M.2 SSD
Meslek
ÇAYCI
Şunu anlamıyorum. Neden herkes Windows 11'i temiz kurulum yapmadan kaldıramadıklarını bildikleri halde Windows 11 indirmek için çabalıyor? Ayrıca işletim sistemi geliştirilme sürecinde.

Merak ediliyor ve bu doğrultuda da doğal olarak denemek, hakkında iyi/kötü tecrübeler edinmek isteniyor.

Ben çabalamıyorum. Zerre merakım yok zaten yeni işletim sistemine. Hele bir parçalar yerine otursun, stabil hale gelsin o zaman düşünürüz.

İsteyen istediğini kurar, meraktan yapıyor çoğu kişi. İnsanlar artık daha yeni şeyler arayışında da olabilir. Ben ilk olarak sanal makineden denedim sonrasında ana bilgisayarıma kurdum. Bir sıkıntı yaşamadım ve gayet memnunum. Bir sorunla karşılaşırsam sorumluluk bana ait onu bilerek yapıyorum bu işleri, yapacaklara da bunu bilmesini öneririm.

Temiz kurulum yapmadan Windows 10'a geri dönebiliyorsunuz zaten. Yanlış bilgi vermeyiniz.

Hocam peki Kaspersky çalışıyor mu Windows 11'de?

Hocam peki Kaspersky çalışıyor mu Windows 11'de?
Benim deneme sürem bittiği için test etmedim tarama olayını ama çalışıyor yani. Uygulama açılıyor, illa ki açılıyorsa çalışıyordur da.

@311989 Denedim, çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…