Öncelikle konuyu yanlış açtıysam çok özür dilerim. Şunu sormak istiyorum. Technopat Sosyal'de birçok kişi hesap silme talebi adında konular açmış. Hepsinde de cevap aynı. Hesap kapatılamaz. @MF bey bir konuda eskiden böyle bir işlem vardı ama kötü niyetler yüzünden kaldırıldı demiş. Hesap kapatmak neden yok? Sebebiyle birlikte açıklarsanız sevinirim. Böyle bir şey yeniden eklense olmaz mı?
Üyeleri trollediniz, ban yediniz, hesabınızı sildirdiniz. Sonra yine trollediniz, yine ban yediniz, yine sildirdiniz. Bu böyle gider. Sizin için söylemiyorum, yanlış anlamayın. Çifte hesap gibi bir şey olur.
Üyeleri trollediniz, ban yediniz, hesabınızı sildirdiniz. Sonra yine trollediniz, yine ban yediniz, yine sildirdiniz. Bu böyle gider. Sizin için söylemiyorum, yanlış anlamayın. Çifte hesap gibi bir şey olur.
Normalde R9 M265X + HD Graphics 4600 vardı fakat sistemimdeki (Toshiba P50-B-116) kronik sorundan dolayı R9 GPU arızalandı. Sistemi Intel HD Graphics üzerinden kullanıyorum.
Gizlilik sebebi ile kapatma olması gerektiğini düşünüyorum, bir kullanıcı herhangi bir sebepten dolayı tüm mesajlarını, varlığını sayfadan silebilmeli.
Gizlilik sebebi ile kapatma olması gerektiğini düşünüyorum, bir kullanıcı herhangi bir sebepten dolayı tüm mesajlarını, varlığını sayfadan silebilmeli.