Neden hiç arkadaşım yok?

safrapgangsman

Picopat
Daha fazla  
Soru başlıkta. Bilgisayar topla kanka kanka birlikte oynarız dediğim arkadaşım sanal arkadaşlarına sattı diyebilirim. Hiç arkadaşım kalmadı bilgisayarı boşuna toplamış gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru başlıkta. Bilgisayar topla kanka kanka birlikte oynarız dediğim arkadaşım sanal arkadaşlarına sattı diyebilirim. Hiç arkadaşım kalmadı bilgisayarı boşuna toplamış gibi hissediyorum.
Olmasın daha iyi hocam bazılarının yarardan çok zararı var.

Mantıken sizden kaynaklı inanılmaz çekingen ve asosyal olursanız arkadaş edinemezsiniz.
Üstüne doğru kişi bulabilmek içinde, kendiniz birçok insan görüp yaşamanız lazım.
(Eğer dediğim tarzda biri değilseniz bir şey bilmiyorum)

Biz varız ya yaz iletişim adresini ver dolusuyla arkadaşın olsun boşuna toplama konusuna gelirsek sen kasa yı onlar için mi topladın kendin için mi?

Hocam inanın, sanal arkadaş gerçek hayattakinden daha dürüst ve sadıktır. Online'dan devam.

Güzel PC topladıysan güzel online oyunlara gir, Oralarda çook arkadaşın olur hemde istemeyeceğin kadar.

Güzel PC topladıysan güzel online oyunlara gir, Oralarda çook arkadaşın olur hemde istemeyeceğin kadar.
Valorant oynuyorum çoğunlukla ama hepsi troll geldiği için küfür edip trollüyorlar.
Hocam inanın, sanal arkadaş gerçek hayattakinden daha dürüst ve sadıktır. Online'dan devam.
Bunu bir kere daha yaşamış gözlemlemiş oldum sağol'un hocam
Biz varız ya yaz iletişim adresini ver dolusuyla arkadaşın olsun boşuna toplama konusuna gelirsek sen kasa yı onlar için mi topladın kendin için mi?

Kasayı aslında arkadaşlarımla eğlenirim diye toplamıştım ne eğlence var ne de arkadaş.
Hocam dedikleriniz doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…