Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #11 safrapgangsman dedi: Katılıyorum. Hocam discord verin. Genişletmek için tıkla... Ama hocam insan sosyal bir varlıktır.Oyuna girin atıyorum oyun arkadaşı vs.bulabilirsiniz ki sadece oyun arkadaşı değil sohbet de edersiniz ama bence en iyisi sanal değilde gerçek arkadaş.Mesela okulunuzda vs. kafa dengi bir arkadaş bulabilirsiniz.
safrapgangsman dedi: Katılıyorum. Hocam discord verin. Genişletmek için tıkla... Ama hocam insan sosyal bir varlıktır.Oyuna girin atıyorum oyun arkadaşı vs.bulabilirsiniz ki sadece oyun arkadaşı değil sohbet de edersiniz ama bence en iyisi sanal değilde gerçek arkadaş.Mesela okulunuzda vs. kafa dengi bir arkadaş bulabilirsiniz.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #12 Bir gün biyografine şu aşağıdakileri yazmaman için. "Beynim emrediyor başar zoru, dostların kaşarsa korun Ben artık tekim, sırtımsa hançer izleriyle dolu" - Âllame
Bir gün biyografine şu aşağıdakileri yazmaman için. "Beynim emrediyor başar zoru, dostların kaşarsa korun Ben artık tekim, sırtımsa hançer izleriyle dolu" - Âllame
GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #13 safrapgangsman dedi: Katılıyorum. Hocam discord verin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha discordum yok ama açıyorum. (Biraz geç gördüm kusura bakmayın.)
safrapgangsman dedi: Katılıyorum. Hocam discord verin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha discordum yok ama açıyorum. (Biraz geç gördüm kusura bakmayın.)
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 3 Temmuz 2021 #14 safrapgangsman dedi: Soru başlıkta. Bilgisayar topla kanka kanka birlikte oynarız dediğim arkadaşım sanal arkadaşlarına sattı diyebilirim. Hiç arkadaşım kalmadı bilgisayarı boşuna toplamış gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz tavır yap ayıp etmiş, bir de o çocuğu umursama üzülme yani ne yaparsa sende misilleme yap.
safrapgangsman dedi: Soru başlıkta. Bilgisayar topla kanka kanka birlikte oynarız dediğim arkadaşım sanal arkadaşlarına sattı diyebilirim. Hiç arkadaşım kalmadı bilgisayarı boşuna toplamış gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz tavır yap ayıp etmiş, bir de o çocuğu umursama üzülme yani ne yaparsa sende misilleme yap.