Neden hiç arkadaşım yok?

Kerkellow

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. İyi geceler. Ben 9. sınıf öğrencisi bir gencim. Okuduğum okul farklı bir ilçede ama bana yakın. Sınıftaki çoğu arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum. Serviste benimle dalga geçiyorlar. Ortaokulu yaşadığım ilçede okudum. 9 yıllık bir arkadaşım vardı. Bana küstü onunla da konuşmuyoruz. Yaşadığım ilçede hiçbir arkadaşım yok. Dışarıya bile çıkmıyorum artık. Tamamen asosyal birisi oldum. Bu da çok sıkıcı gelmeye başladı. Benim neden arkadaşım yok? Neden beni dışlıyorlar? Abilerim ve ablalarımın önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattığına göre çevre psikolojisi yüzünden özgüvenin ve cesaretin kırılmış da ondan. Başka insanlarla tanışıp arkadaş olmak bu kadar zor bir şey değil. Zaten bunu denediğinde her şey yavaş yavaş açılıyor kendiliğinden.

Seninle dalga geçen biriyle paylaşacak bir kelimen bile olmamalı. Sorun sizden kaynaklı olmayabilir.

Nerede oturuyorsun eğer mümkünatı varsa görüşüp takılabiliriz arkadaş oluruz.

Dostum yaşın daha ufak o yaşta olan arkadaşlıkların %90'ı sahtedir gerçek arkadaşlıklarını üniversitede edineceksin o yaşta çok takılma bu işlere sosyal aktivitelerde bulun müzik sanat spor bunları yap.

Uzakmış ama ihtiyacın olursa yazarsın en kötü oyun falan oynarız. Ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun.
Bilgisayarım çok iyi olmadığı için çok online oyun oynamıyorum. Genellikle hikaye tabanlı falan. Çok teşekkür ederim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…