Neden hiç arkadaşım yok?

Sınıftakileri şu ana kadar gözlemlemişsindir. Kimin ne ile uğraştığını nelerden hoşlandığını az çok biliyosundur, istemeden kulak misafiri olmuşsundur. Git ve insanların hobileriyle ilgili muhabbet etmeye çalış. Zaten sevdiği şeyler hakkında konuşmak iyi gelir insanlara. Kimsenin nelerle uğraştığını bilmiyorsan. En ufaktan başla. Selam ver, silgi iste, ne bilyim bir sürü şey var. Yeterki iletişim kurmaya çalış ve çok soğuk biri gibi gözükme dışarıdan.

Arkadaşsızlık bir tercihtir. Hiçbir şey yapamıyorsan sınıftakilerin peşinde dolaş. Ara sıra lafa katılır 3-5 kelam edersin ve olaylar gelişir.

Benim de hiç arkadaşım yok. Moralimi bozacak, beni küçümseyecek bir arkadaş olmaktansa hiç olmasın daha iyi.

En azından bir tane kızarkadaş yapmaya bak. Böyle olmaz..Bakımlı ol, blitz ol gerisi gelir.

benim arkadaşlarım eşşek. ben onlara katlanıyorum onlar bana karşılıklı bir ilişki bu yani.

Arkadaşsızlık bir tercihtir. Hiçbir şey yapamıyorsan sınıftakilerin peşinde dolaş. Ara sıra lafa katılır 3-5 kelam edersin ve olaylar gelişir.
Her zaman tercih olmuyor işte.

Kafana en yakın kişiyi bul konuşmaya başla yoksa da başka sınıflara yönelmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…