Neden insanlar haset ediyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Babamla televizyon almıştık 7 bin TL'lik. Aradan birkaç gün geçtikten sonra akrabalarım ve arkadaşları yolda çağırdılar televizyonun boyunu sordular söyledim boyunu, daha sonra fiyatını sordu biri 7000 TL dedim. 7 bin televizyona verilir mi onun yerine Tofaş araba alsaydınız dedi ve ben de 7 bine Tofaş bulursan söyle 2 tane alıyım dedim. Birkaç daha bir şeyler söylemişlerdi dalga geçer gibi tam hatırlamıyorum kusura bakmayın. Bunun gibi dahası neden hayırlı olsun demek yerine şunu alsaydınız gibi laflar ediliyor? Almışsak biz verdik parasını, onların cebinden çıkmadı. Kafaya taktığımdan değil, neden haset ediliyor onu anlayamadım nedir bu çekememezlik.

Son düzenleme:
İnsanlar her ağzına geleni söylüyor zaten. Neden takıyorsunuz ki? Her denilene takarsanız çabuk yaşlanırsınız. Kasımpaşa'ya bir uğrayın derim.

Ohoo, "başkaları" her şeyin en iyisini bilir. Sizin ihtiyaçlarınıza, önceliklerinize, zevklerinize sizden daha hakimlerdir; her konuda da sizden daha bilgililerdir üstelik.

Takmamak lazım, böyle insanlar hep çıkabiliyor. İnsanlarda nedense daha doğrusunu biliyor olma isteği var. Bunları takarsak işimiz iş.

7 bine tofaş alsınlar beklemedeyim hocam, iletirsiniz.

Kesinlikle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…