Neden insanların hiçbir mantığı yok?

Mizantrop86

Hectopat
Daha fazla  
İnsanlar gerçekten canımı sıkıyor. Biri işte sinirlenir sokakta tersler, birinin işi ters gider hıncını senden alır. Hiçbir şekilde mantığını kullanıp oturan insanlar yok. İnsanlara bunu söylediğimde "Asosyalsin sen, yok şöylesin yok böylesin" diye cevaplar alıyorum. Gerçekten insanların mantığı yok mu "Bunun sorumlusu bu kişi değil ona kötü davranmak için bir sebebim yok" diye düşünmüyorlar? Herkes sadece kendi zevkine göre beyniyle değil hayvani içgüdüleriyle yol alıyor. Ben mi garibim yoksa insanlar sadece telefonu olan maymunlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şeyi anlamadım sen biri sana kızınca ve sen bundan rahatsız olunca sana asosyal mi diyorlar?

Herkes gergin,herkes aynı değil. Yapacak birşey yok sen "tm" deyip gideceksin. Bir süre sonra bunu alışkanlık ediniyorsun ve cidden rahatlıyorsun. Boşver çoğu kişi yaşıyor.

"İnsanlarla aynı ortamda bulunmayı pek sevmiyorum çünkü insanlar gereksiz davranışlarda bulunup beni rahatsız ediyorlar." dediğim an asosyal oluyorum.
Takma,şu korona geçerse yeni ve düzgün insanlarla tanış. Hayat kaliten yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…