Neden iOS tercih ediyorsunuz?

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yakın zamanda IOS'a geçmeyi düşünüyorum. Eğer geçersem alacağım telefon iPhone 12 Pro Max olacak. Siz neden tercih ediyorsunuz? IOS'da sizi en çok cezbeden şeyler neler? IOS'un iyi yanları kötü yanları neler? Android'de olan keşke IOS'da da olsaydı dediğiniz bir özellik var mı? Genel olarak iOS nasıl bir deneyim sunuyor? Şimdiden teşekkürler.

Çoğunlukla akıcı bir telefon deneyimi sunduğu için kullanıyorlar. Şahsen ben Android'i seviyorum çünkü telefona istediğim ROM'u atabiliyorum, APK olarak uygulama yükleyebiliyorum, IOS'a göre telefona daha çok erişim sağlıyabiliyorum.

Yıllardır İOS kullanmam olabilir belki. Kullanıcı alışkanlıklarım İOS'a göre şekil aldı seneler içerisinde. İOS dışında başka hiçbir işletim sistemini kullanmam mobilde. Android bana göre değil açıkçası. Fazla özgürlük çok iyi değil. Android'de özgürsün ama telefonun güvenliği de sana bağlı.

8 Plus kullanıyorum telefonun arayüz özellikleri çok güzel ve uzun ömürlü kullanma sebebim budur. Android telefonlarda 1-2 senede kasmalar ve donmalar başlıyor bundan önce iphone 6 kullanıyordum onuda yaklaşık 4 sene kullandım.

23 Aralıktan beri ön sipariş ile 12 Pro Max kullanıyorum bundan önce Note 5 kullanıyordum 2015 yılından beri. İOS her açıdan daha iyi çökme açmama gibi sorunları yok daha stabil çalışıyor sarj konusunda önceki modellerde şikayet olduğunu duydum fakat yeni modellerde düzelmiş aktif kullandığım halde çok iyi gidiyor bütçeniz varsa kesinlikle öneririm harika bir telefon ( Boş yorum yapanları umursamayın kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…