Neden iOS tercih ediyorsunuz?

Güncelleme, Android telefonlar az güncelleme alırken IPhone'lar çok güncelleme alır.

Mac ile uyumluluğu. FaceTime, iMessage çok başarılı işler.

.apk kuramazsınız fakat isterseniz .ipa var.

Hocam dosya problemini aşabileceğiniz birkaç uygulama var. Apple cihazda genel olarak ücretli uygulama kullanmanıza gerek kalmıyor. Zaten çoğu uygulamayı içerisinde barındırıyor. Ücretle almanız gereken uygulamaların çoğu Google Play'de de ücretli.

Xiaomi kullanıp boş cihazı boş yere öven kafalardan değilim. iPhone piyasanın en iyi telefon markası. Gerek uygulamalara özel tasarımı olsun gerek kamerasının akıcılığı ve kalitesi olsun bu 2 özellik Android'i yırtıyor.

Kötü çeken ama şişirilmiş megapiksel kameralar, uygulamalarda stabilizasyon olmayışı, 1 yılda kesilen güncelleme desteği, kasılan takılan arayüz, uzun ömürlü olmayan malzeme kalitesi yerine iOS tercih ediyorum.

Android'in bir o kadar özgür ama bir o kadar kısa ömürlü yazılım desteği yüzünden IOS'u, Android sistemlerden açık ara daha başarılı buluyorum. IOS'da mesela Google'ın 10-15 tane uygulaması yok, Android işletim sistemini kullanan telefonlar en fazla 2 veya taş çatlasa 3 yıl yazılım desteği alıyor segment fark etmeksizin. Iphone tarafında ise Iphone 5S telefonunun yazılım desteği Haziran 2019'da çekildi siz görün farkı. Yaklaşık 5.5 yıl boyunca destek veriyorlar cihazlarına. Ben açıkcası Android'i APK için tercih ediyorum. IOS'un en büyük eksileri : MP3 formatını desteklememesi ve bir müzik indirmek için 10 takla attırması, APK gibi bir nimetin olmaması, güvenlik adı altında App Store'da yine 10 takla daha attırması. Onun haricinde hemen hemen her yönden IOS işletim sistemini kullanan cihazların Android işletim sistemini kullanan cihazlardan daha başarılı buluyorum. Bundan sonra alacağım cihaz büyük ihtimalle Iphone olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…