Neden iOS?

iPhone 3G ile başlayan kasmama serüveni 2018'ten itibaren sonlandı. Şuan iPhone'lar eskisi gibi stabil değil. Yeni yazılımlarla cihazları kastırıyorlar kasıtlı olarak. Batarya konusunda zaten tam bir facia.

8 yıl farklı iPhone cihazlar kullanan biri olarak kendi düşüncelerimdir.

8 yıl farklı iPhone cihazlar kullanan biri olarak kendi düşüncelerimdir.
iOS 12 kullandığınıza emin misiniz? Ben kendi 5s'imde bile kullandım ve gayet güzel çalışıyordu.
@bitwise iCloud, iOS'e bağlı bir bulut hizmeti. Fakat iCloud'un hacklenmesi demek iOS'in hacklenmesi demek değil, ikisi farklı şeyler. Örneğin, birisi kalkıp bir kişinin Google Drive veya Fotoğraflar hesabını hackleyince o kişinin Galaxy S9 telefonunu hacklemiş olmuyor.

Hackleme ayrı bir şey. IOS bu konuda Androidden kat kat daha güvenli.

Hacklenme olayi guvenlikten ayri bir sey degil. Tam olarak ayni sey. Hacklenebilen sistem guvenli degildir. Androidden "kat kat" guvenli oldugu iddiasina kanitin var mi?

Apple ekosisteminin parcasi olan herhangi bir cihaz ya da uygulama hacklendiginde, sistemin diger elementlerine ait verilere erisilebiliyorsa; ornegin Icloud hacklendiginde IOS kullanan telefonundaki verilere erisilebiliyorsa, ki erisilebiliyor, ayni seydir. Parcalarin hepsi tek bir sistem gibi davraniyor, bu kullanici icin guzel bir sey, ama herhangi bir parca acik verdiginde digerleri de guvensiz hale geliyor, bu da risk demek. Farkli seyler degil. Tam olarak ayni sey. Evimin kapisi cok saglam, ama pencerelerden girilebiliyor. Evim guvenli degil demek ki, kapinin saglam olmasinin anlami kalmiyor, cunku pencereden giren kapiyi arkadan rahatca acabiliyor.

Son düzenleme:
Ben çok basit bir cevap veriyorum. Tam 7 yıldır iOS kullanıyorum. iPhone 5s çıktığı günden bu yana kullanıyorum. Neden mı iOS? Tam 7 yıldır telefona ne bir format attım ne de yavaşladı. 7 yıl içerisinde arkadaşlarım 3'er 4'er kere telefon değiştirdiler ve inanır mısınız hala sağlam ve PUBG'de bile donmayan bir telefon. 7 yıl bro ya

İcloud bulut sistemi, işletim sistemi değil. Bu nedenle bu konuyu tartışmaya gerek yok.
Android market virüslü uygulama dolu, kontrol, denetim yok. App Store'da uygulamalar yayınlanmadan önce ciddi bir incelemeden geçiyor o nedenle virüsler android sisteme göre yazılıyor. En büyük kanıtı bu.

Dört seneye yakın iphone 6 kullanmaktaydım. Bundan 2 ay önce Huawei mate 20 lite modeline geçtim, geçmez olaydım. İos çok stabil bir sistem, herhangi bir takılma ile karşılaşmaz gerçekten zor. Stabillik ve rahatlık istiyorsan ios öneririm, hayır özgürlük istiyorum apk yüklemek vs. dersen ki android kesinlikle.

Evet cok benzerler. Aslinda Unity C# tabanli degil, C++ tabanli. Scripting icin C# kullaniyor yalnizca.
Javadan sonra ne öğrenmeliyim sizce? Direkt unity kurslarına mı başlamam iyi okur sizce? Yoksa C#/C++ mi?

Hacklenme olayi guvenlikten ayri bir sey degil. Tam olarak ayni sey. Hacklenebilen sistem guvenli degildir. Androidden "kat kat" guvenli oldugu iddiasina kanitin var mi?

CVE veritabanında “android” araması yapınca 5000 (küsür) “ios” araması yapınca 2500 tane açık çıkıyor. Uç bir örnek ama fikir verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…