Dostlar öncelikle ıng klavye kullanıyorum. Umarım sorun yaratmaz.
Şunu söylemek istiyorum kendim TN panel BenQ2411k kullanıyorum. Bu ekranda bile ghostinge şahit oluyorum. Rüşt kârlı alanda gökyüzü turkuaz iken kafa salladigimda çok net belli oluyor. Diğer oyunlarda pek bu kadar aşikar değil lakin geliştirici ayar menüsünde 15 olan bir ayar var 6 çekince az daha azalıyor ama 0 asla değil.
Konuyu şuraya baglayim.
We have the best Rainbow Six Siege settings (sens, DPI, res, ...) and gear (monitor, mouse, keyboard) based on pro Rainbow Six Siege players.
Veya CS:GO sayfasına bakarsanız tüm oyuncular en pahalı varkalarin TN panelini kullanıyor.
IPS veya VA panelde ghosting olmaması mumkund eğil ama Hepsiburada IPS ekran çok var bol yıldızlı ürünler var buna anlam veremiyorum.
Ghosting olmaması mümkün değil. Bu paneller ağır.
Su an teknoloji ilerledi IPS ekranların daha hızlı tepkime süresi olan modelleri vardirda bunlar herhalde 30 40 k filandir.
Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum.
3 -10 k bandında ghosting olmayan IPS veya VA panel var midir?
Arkadaşıma ekran bakacağım bence TN panel almalı ama IPS veya VA panel görüntü kalitesi iyi ve az ghostonge katlanırım derse ne alabilir bilmiyorum.
3-3.500 bütçesi var.
IPS VA paneller hakkındaki görüşlerinizi özellikle ghosting konusunda merak ediyorum.
Sevgiler saygılar.