Neden isminizi sayı yapıyorsunuz?

Zaten profiline imleci getirip bakmak mümkün eski ismine.
İsim geçmişlerinin silindiği durumlar da oluyor ama rakamlardan oluşan yeni isimlerini sağ üstteki arama kısmına yazdığında da kullanıcının etiketlendiği konulardan eski ismine ulaşman mümkün. Yazdığım mesajda da aksi bir şey söylememişim aslında, neden belirtme gereği duydun anlamadım.
Gizlilik amacı da vardır illaki ama eski isimlerini gizlemeleri pek mümkün değil.

İçimde kalmasın diye belirtmek istemiştim. Bazen isim geçmişinin de silindiği oluyor doğru.

Genelde forumu bırakacak kişiler isimlerini üye numaralarıyla değiştirip bırakıyorlar. Daha sonra geri döndüklerinde de ya isim değiştirme hakları dolmamış oluyor ya da değiştirmeye üşeniyorlar.

10 kere art arda uyku felci gecirdum 10 dk once ve psikolojim bozuldu degisik degisik figurler gordum ve sag ol PC'yi kirdigim için imzayi tam hatirlamiyorum ve ismimi sayili yapasim geldi ya.

Bilgisayarını ne zaman yaptıracaksın? Hem niye sayılı yapacaksın? imzan aşağıda.

Bilgisayar noob'u hocamızın aşk konuları < abuk subuk en kötü evlendirme programları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…