SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 31 Aralık 2021 #21 Yavuz_Çetin dedi: Söyle oldu. İsmimin tehlikede olduğumu söyledim rapor ile ve ismimin değiştirilmesini istedim. Özellikle dedim şu şu isim olsun diye, eğer olmayacaksa bırakın böyle kalsın dedim. Sizce ne oldu? İşte tam olarak bu haldeyim. Genişletmek için tıkla... Peki bir daha degistiremiyor musunuz? gamecover dedi: Bilgisayarını ne zaman yaptıracaksın? Hem niye sayılı yapacaksın? İmzan aşağıda. bilgisayar Noob'u hocamızın aşk konuları < abuk subuk en kötü evlendirme programları. Genişletmek için tıkla... Hocam 1550 lira 2 gune filan..
Yavuz_Çetin dedi: Söyle oldu. İsmimin tehlikede olduğumu söyledim rapor ile ve ismimin değiştirilmesini istedim. Özellikle dedim şu şu isim olsun diye, eğer olmayacaksa bırakın böyle kalsın dedim. Sizce ne oldu? İşte tam olarak bu haldeyim. Genişletmek için tıkla... Peki bir daha degistiremiyor musunuz? gamecover dedi: Bilgisayarını ne zaman yaptıracaksın? Hem niye sayılı yapacaksın? İmzan aşağıda. bilgisayar Noob'u hocamızın aşk konuları < abuk subuk en kötü evlendirme programları. Genişletmek için tıkla... Hocam 1550 lira 2 gune filan..
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Aralık 2021 #22 @SouSage peki neden kırmıştın?
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 31 Aralık 2021 #23 gamecover dedi: @SouSage peki neden kırmıştın? Genişletmek için tıkla... Sinirden yavas vuracaktim o ara bir beynime kan sicradi yumrugu caktim konumdada bulabilirsiniz SSleri. gamecover dedi: Bilgisayarını ne zaman yaptıracaksın? Hem niye sayılı yapacaksın? İmzan aşağıda. bilgisayar Noob'u hocamızın aşk konuları < abuk subuk en kötü evlendirme programları. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitti ondan sayli yapabilirim. Son düzenleme: 31 Aralık 2021
gamecover dedi: @SouSage peki neden kırmıştın? Genişletmek için tıkla... Sinirden yavas vuracaktim o ara bir beynime kan sicradi yumrugu caktim konumdada bulabilirsiniz SSleri. gamecover dedi: Bilgisayarını ne zaman yaptıracaksın? Hem niye sayılı yapacaksın? İmzan aşağıda. bilgisayar Noob'u hocamızın aşk konuları < abuk subuk en kötü evlendirme programları. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitti ondan sayli yapabilirim.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Aralık 2021 #24 Eski isimleri silmemizin bir yolu yok mu ya? @Emre C Hitman gibi olmak için yapıyoruz.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 31 Aralık 2021 #25 gamecover dedi: Cidden merak ettiğim bir konuydu. Net cevap yok mu hala? Genişletmek için tıkla... Depresyona girdikleri için yapıyorlar.
gamecover dedi: Cidden merak ettiğim bir konuydu. Net cevap yok mu hala? Genişletmek için tıkla... Depresyona girdikleri için yapıyorlar.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 31 Aralık 2021 #26 eth dedi: Eski isimleri silmemizin bir yolu yok mu ya? @Emre C Hitman gibi olmak için yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Yok. Bununla ilgili bir konu açmıştım ve Xenforo'da böyle bir özellik olmadığını söylediler. Ancak kendilerine iletmişler. Umarım gelir.
eth dedi: Eski isimleri silmemizin bir yolu yok mu ya? @Emre C Hitman gibi olmak için yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Yok. Bununla ilgili bir konu açmıştım ve Xenforo'da böyle bir özellik olmadığını söylediler. Ancak kendilerine iletmişler. Umarım gelir.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.135 Makaleler 12 Çözümler 24 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 14400F MSI H610M-G 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 31 Aralık 2021 #27 Adını unutturmak istiyor olabilir. Özellikle çok eski üyeler yapıyor.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Aralık 2021 #28 121228 dedi: Yok. Bununla ilgili bir konu açmıştım ve Xenforo'da böyle bir özellik olmadığını söylediler. Ancak kendilerine iletmişler. Umarım gelir. Genişletmek için tıkla... Bir kişi görmüştüm eski ismi gözükmeyen. Mümkün demek ki.
121228 dedi: Yok. Bununla ilgili bir konu açmıştım ve Xenforo'da böyle bir özellik olmadığını söylediler. Ancak kendilerine iletmişler. Umarım gelir. Genişletmek için tıkla... Bir kişi görmüştüm eski ismi gözükmeyen. Mümkün demek ki.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #29 SouSage dedi: Peki bir daha degistiremiyor musunuz? Hocam 1550 lira 2 gune filan.. Genişletmek için tıkla... Süre var. Bitmesini bekliyorum.
SouSage dedi: Peki bir daha degistiremiyor musunuz? Hocam 1550 lira 2 gune filan.. Genişletmek için tıkla... Süre var. Bitmesini bekliyorum.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 31 Aralık 2021 #30 Buraya gerçek isim yazmamızı mı bekliyorsun ? Oldu olacak TC kimlik no ve açık adres de yazsın insanlar. Nickname, yani adı üstünde "takma ad"
Buraya gerçek isim yazmamızı mı bekliyorsun ? Oldu olacak TC kimlik no ve açık adres de yazsın insanlar. Nickname, yani adı üstünde "takma ad"