ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #11 Kökenle alakası yok. Ne güzel anlaşıyorduk. Hayatımın bir parçasıydı. Aniden neden böyle bir şey olur ki?! Anlamıyorum cidden.
Kökenle alakası yok. Ne güzel anlaşıyorduk. Hayatımın bir parçasıydı. Aniden neden böyle bir şey olur ki?! Anlamıyorum cidden.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 25 Temmuz 2021 #12 ByCookie dedi: Kökenle alakası yok. Ne güzel anlaşıyorduk. Hayatımın bir parçasıydı. Aniden neden böyle bir şey olur ki?! Anlamıyorum cidden. Genişletmek için tıkla... "Kökenle alakası yok" derken?
ByCookie dedi: Kökenle alakası yok. Ne güzel anlaşıyorduk. Hayatımın bir parçasıydı. Aniden neden böyle bir şey olur ki?! Anlamıyorum cidden. Genişletmek için tıkla... "Kökenle alakası yok" derken?
A anchovy00 Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #13 ByCookie dedi: Kökenle alakası yok. Ne güzel anlaşıyorduk. Hayatımın bir parçasıydı. Aniden neden böyle bir şey olur ki?! Anlamıyorum cidden. Genişletmek için tıkla... Bazen öylesine daha fazla yatırım (maddi) yapanı tercih edebiliyorlar.
ByCookie dedi: Kökenle alakası yok. Ne güzel anlaşıyorduk. Hayatımın bir parçasıydı. Aniden neden böyle bir şey olur ki?! Anlamıyorum cidden. Genişletmek için tıkla... Bazen öylesine daha fazla yatırım (maddi) yapanı tercih edebiliyorlar.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #14 anchovy00 dedi: Bazen öylesine daha fazla yatırım (maddi) yapanı tercih edebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Elindeki telefonundan giyimine kadar bütün isteklerini karşıladım. Daha ne istiyor?
anchovy00 dedi: Bazen öylesine daha fazla yatırım (maddi) yapanı tercih edebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Elindeki telefonundan giyimine kadar bütün isteklerini karşıladım. Daha ne istiyor?
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #15 250 gram.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #16 Zeka? ByCookie dedi: Elindeki telefonundan giyimine kadar bütün isteklerini karşıladım. Daha ne istiyor? Genişletmek için tıkla...
Zeka? ByCookie dedi: Elindeki telefonundan giyimine kadar bütün isteklerini karşıladım. Daha ne istiyor? Genişletmek için tıkla...
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #17 Semihfuat32 dedi: Zeka? Genişletmek için tıkla... Beyinsiz demeye çalışıyorsanız benden ayrıldıktan sonra beraber olduğu kişi “zekasız” birinin teki.
Semihfuat32 dedi: Zeka? Genişletmek için tıkla... Beyinsiz demeye çalışıyorsanız benden ayrıldıktan sonra beraber olduğu kişi “zekasız” birinin teki.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #18 ByCookie dedi: Beyinsiz demeye çalışıyorsanız benden ayrıldıktan sonra beraber olduğu kişi “zekasız” birinin teki. Genişletmek için tıkla... Başkalarına zekasız ithamı bulunarak zeki mi olunuyor? Ya da başkaları ile kıyaslayarak?
ByCookie dedi: Beyinsiz demeye çalışıyorsanız benden ayrıldıktan sonra beraber olduğu kişi “zekasız” birinin teki. Genişletmek için tıkla... Başkalarına zekasız ithamı bulunarak zeki mi olunuyor? Ya da başkaları ile kıyaslayarak?
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #19 Semihfuat32 dedi: Başkalarına zekasız ithamı bulunarak zeki mi olunuyor? Ya da başkaları ile kıyaslayarak? Genişletmek için tıkla... Hocam tamam haklısınız.
Semihfuat32 dedi: Başkalarına zekasız ithamı bulunarak zeki mi olunuyor? Ya da başkaları ile kıyaslayarak? Genişletmek için tıkla... Hocam tamam haklısınız.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #20 Semihfuat32 dedi: Başkalarına zekasız ithamı bulunarak zeki mi olunuyor? Ya da başkaları ile kıyaslayarak? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmasın ancak aşk ile zeka çok saçma bir insanı gerçekten sevmesi gerekiyor böyle şeylerin yürümesi için ha maddi önemlidir ancak zekayı hiç önemseyeceklerini sanmıyorum.
Semihfuat32 dedi: Başkalarına zekasız ithamı bulunarak zeki mi olunuyor? Ya da başkaları ile kıyaslayarak? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmasın ancak aşk ile zeka çok saçma bir insanı gerçekten sevmesi gerekiyor böyle şeylerin yürümesi için ha maddi önemlidir ancak zekayı hiç önemseyeceklerini sanmıyorum.