Neden kadınlara ulaşmak çok zor?

asmsrm

Hectopat
Daha fazla  
Kadınların çoğu(en azından çirkin değilse) neredeyse istediği her erkeği çok kolay elde edebiliyorlar ama erkek yakışıklı bile olsa ortalama güzellikteki bir kadını elde etmek için çok uğraşıyor. Neden hep erkekler teklif etmek zorunda? Kadınlar normal çok kibar ve nazik oluyorlar ama iş tanışmaya ve ilişkiye gelince çok kaba oluyorlar. En basitinden hiç tanımadığın bir kızla arkadaş olmak için muhabbet başlatmaya çalışınca hemen tersliyorlar. Avrupa'da böyle bir şey yok mesela bir erkek tanımadığı bir kızla çok kolay konuşma başlatabiliyor. Buradaki kadınlar erkekleri insan olarak değil de başka bir canlı olarak görüyorlar. Neden kadınlar bu kadar ulaşılması zor?

Her seferinde erkek teklif etmek zorunda değil. Kadınları bu hâle getiren gene biziz. Bir kadına en az 100 erkek yazıyor, böyle olunca da kadın seçici davranabiliyor. İstediğini yapıyor.

@bbiwy kadınlara zaten bu şekilde davranılmasa bunlar kendisini dokunulmaz, üstün hissetmezdi. Bu sayede kadınlara ulaşmanın çok zor olmadığını da anlardı. Önce yapılan yanlıştan dönülmesi gerekiyor ki doğru yolu bulabilsin.

Ben hiçbir kadının teklif ettiği görmedim daha. Varsa da %1 falandır.
Benim hayatımda evlenme teklifi eden kadın bile oldu. Doğru bulmuyorum bu arada boş hareketti, doğal olan erkeğin uğraşması diye düşünüyorum.
@bbiwy kadınlara zaten bu şekilde davranılmasa bunlar kendisini dokunulmaz, üstün hissetmezdi. Bu sayede kadınlara ulaşmanın çok zor olmadığını da anlardı. Önce yapılan yanlıştan dönülmesi gerekiyor ki doğru yolu bulabilsin.
@bbiwy kadar sert yorum yapmam çünkü bu kadarı gereksiz bana kalırsa. Ben de bu fikrinize katılsam da bu şekilde ana konu edilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Ortam gereği neyse ona adapte olunup duruma göre şekillenmek tüm canlıların yapması gereken temel bir hayatta kalma konusu. Evet Türkiye cidden sosyolojik olarak incelense, sosyolojide yüzyıllar boyunca ders kitaplarının %80'ini meşgul eder. Ancak yapılacak bir şey yok Karadeniz'i, Akdeniz'i ele alalım, sizce birinde çekici bulunan ortalama biri diğerinde çekici bulunacak mıdır? Sanmam. Doğu Batı gibi şeyleri hiç konuşmuyorum bile. Bu kültürel yapının içerisinde bilgilenmek, gelişmek ve elde etmek için gerekli olan şeylere emek harcamalı ki diğerlerinden bizi ayıran bir şeyler olsun. Bunun içinde dediğiniz erkeklerin kadınlara çok ilgi duyması ve bunun sonucu kadınlara ulaşımın zorlaşmasını konuşuyoruz, peşinde koşmadığınız bir kadın aa bu adam benim peşimden koşmuyor acaba hayatında çok mu kadın var? Sorusunu sorabilir. Bu işi de avantaja çevirebiliriz, her kötü durumun içinde avantajlar vardır, değerlendirmeye çalışmak lazım. Doğayı reddedip kadınların "teklif ettiği" mitlere yönelmeyi doğru bulmuyorum.

@AyhanTheAlwaysJunior yorumuna bir şey demiyorum, fikir fırtınası yapmayı severim, tek taraf suçlu demiyorum fakat hatanın büyük payı erkeklerde. Erkekler, kadınlara ulaşılması zormuş gibi bakmasa ve ona göre davransa kadınlar bu gücü kendinde bulabilir miydi? Tabii ki de bulamazdı. Çevremden çok gördüm. Aradan uzun süre geçiyor, erkek kızın aşkıyla yanıp tutuşuyor fakat kız erkeği umursamıyor bile. Olması gereken bu, bazı şeylere çok bağlanmamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı