Neden kimse beni sevmiyor?

Alttaki arkadaş kızların hepsinin burnu havada demiş ama kendini ve hemcinslerini sütten çıkmış ak kaşık zannediyor sanırım. Seni çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri birebir ben de yaşıyorum. Benim öyle âşık olduğum biri yok. Duygularımı kaybedeli çok oldu. Zamanında birini çok sevmiştim ancak onun için sadece hevestim. O günden beri kimseye bir şey hissedemiyorum. Hoşlandığım erkekler de benden kaçıyor ya da bilmiyorum her zaman halihazırda bir ilişkileri olmuş oluyor. Takmıyorum desem de takıyorum. Çevremdeki herkesin bir şekilde çevresi var, onları beğenen insanlar var. Benim karşıma realde kimse çıkmıyor. Sanalda fotoğrafımı koyunca yürüyen çok oluyor ama ben artık gerçek ilişkiler istiyorum. Gerçekten çok kötü bir durum. Özellikle de seninle aynı şeyleri yapıp aynı yaşayan insanları beğenip, hoşlanan birileri varken senin görünmezmişsin gibi hissetmen çok yoruyor.

Aynı durumdayım da umurumda bile olmuyor. İnsanlar söylediklerime kulak asmıyorlardı bende konuşmayı bıraktım. Dershanede 1 günde en fazla 2 kelime konuluyorum. Gün içinde 10 cümle bile kurmuyorum. Keşiş gibi yaşıyorum resmen.

3 yıl olmuş. Nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…