Neden kimse kötü gidişata tepki göstermiyor?

Bugün sokağa çıkıp yapılan haksızlıkları, adaletsizliği bağırsam beni ilk vatan haini ilan edecek olanlar 3 kuruş para ile geçinmeye çalışanlardan çıkacaktır.

Hocam tepki göstersek bile değişen bir şey yok, ülke gündeminden iyice yoruldum.

Çoğu insan kişiler gruplar firmalar hükümet tarafından satın alınmış durumda şerefli olan az bir kitle var
Ülke cidden Allah'a emanet

"Bak bu ceketi çöpten aldım. Çok kaliteli bir ceket. Ülkenin durumu iyi olmasa bu ceketi çöpe atarlar mıydı?" diyen dayılarla dolu ülke. İstediğin kadar tepki göster. Ülkenin yarısından çoğu memnun. Durumları iyi olduğu için değil. Kafaları iyi olduğu için memnunlar. Salak ve mutlu bizim insanımız.

Tepki gösterseler hemen içeri tıkılacaklarını iyi biliyorlar da ondan. Ufak bir eleştiriyi bile büyütüp büyütüp duran bir yönetime sahibiz. Ufak bir eleştiri yapsak anında vatan haini ve 'fedöcü' ilan ediliyoruz. Bizden kötüsü olmuyor.

Dün marketlerden zar zor yağ kaptım, yamyam misali saldırıyordu insanlar. Alabildiği kadar alıyordu herkes. Millet arabalarının bagajına doldurmuş o derece. Bende dört tane kapabildim şükür. Şu an 5 LT yağ bulmamız imkansıza yakın artık, neredeyse hepsi dün tükendi. Bulsak bile muhtemelen 170 - 180 ₺ civarı olur. Gerçekten nereye gidiyoruz artık hayal edemiyorum. Vaziyetimiz berbat ötesi. Millet stresten ne yapacağını bilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…