Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 11 Nisan 2017 #11 Eeeee dedigimize geldiniz mi? Ben burada anlatmistim.
B beterböcek Hectopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #12 Suikaste kurban gitmemek için olabilir.
HalilTastekin Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #13 Korkuyorum o adamdan. Ayrıca hep adını "Maykıl Fidan" diye okuyorum. Kesin üllümünati.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 12 Nisan 2017 #14 Çünkü o Recep Baltaş.
1 108971 Kilopat Katılım 26 Nisan 2016 Mesajlar 934 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #15 Kesin Hakan Fidan'ın ikizi
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Nisan 2017 #16 yababaga dedi: Yanlış analışmasın ama değişik birisi gibi geldi bana, yani çok marjinal. Allah bilir sosyal medya da kullanmıyordur, neden böyle olduğunu merak ediyorum. @MF Genişletmek için tıkla... İti var köpeği var, hırlısı var hırsızı var... Hem her şeyinizi paylaşınca toplaması başa bela oluyor. Yaş, oturduğu yer, ismi... Yetiyor...
yababaga dedi: Yanlış analışmasın ama değişik birisi gibi geldi bana, yani çok marjinal. Allah bilir sosyal medya da kullanmıyordur, neden böyle olduğunu merak ediyorum. @MF Genişletmek için tıkla... İti var köpeği var, hırlısı var hırsızı var... Hem her şeyinizi paylaşınca toplaması başa bela oluyor. Yaş, oturduğu yer, ismi... Yetiyor...
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #17 Çünkü o lanet bir federal.
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #18 Neşeli Enginar dedi: Eeeee dedigimize geldiniz mi? Ben burada anlatmistim. Genişletmek için tıkla... Sizi kıllandıran çokça şeyin olduğunu söylemiştiniz, durum bende de öyle. Bunları, açtığınız konuda sanırsam belirtmemiştiniz. Söyleyebilir misiniz?
Neşeli Enginar dedi: Eeeee dedigimize geldiniz mi? Ben burada anlatmistim. Genişletmek için tıkla... Sizi kıllandıran çokça şeyin olduğunu söylemiştiniz, durum bende de öyle. Bunları, açtığınız konuda sanırsam belirtmemiştiniz. Söyleyebilir misiniz?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Nisan 2017 #19 RolandGarros dedi: Sizi kıllandıran çokça şeyin olduğunu söylemiştiniz, durum bende de öyle. Bunları, açtığınız konuda sanırsam belirtmemiştiniz. Söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Beni rahatsiz eden bir sey olursa acikca yaziyorum, gizli kapakli oynamayi sevmem. Ama hangi yeri anlamadi isen sor söyliyeyim...
RolandGarros dedi: Sizi kıllandıran çokça şeyin olduğunu söylemiştiniz, durum bende de öyle. Bunları, açtığınız konuda sanırsam belirtmemiştiniz. Söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Beni rahatsiz eden bir sey olursa acikca yaziyorum, gizli kapakli oynamayi sevmem. Ama hangi yeri anlamadi isen sor söyliyeyim...
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 5 Eylül 2019 #20 SideWinder dedi: İti var köpeği var, hırlısı var hırsızı var... Hem her şeyinizi paylaşınca toplaması başa bela oluyor. Yaş, oturduğu yer, ismi... Yetiyor... Genişletmek için tıkla... @bilinçli pars adlı arkadaş kızgın atmış. Yanlışım varsa düzeltsin o zaman. Kimse bilgisini paylaşmak zorunda değil.
SideWinder dedi: İti var köpeği var, hırlısı var hırsızı var... Hem her şeyinizi paylaşınca toplaması başa bela oluyor. Yaş, oturduğu yer, ismi... Yetiyor... Genişletmek için tıkla... @bilinçli pars adlı arkadaş kızgın atmış. Yanlışım varsa düzeltsin o zaman. Kimse bilgisini paylaşmak zorunda değil.