Neden Kişisel Bilgi Paylaşmıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem konu hortladı cevap yazalım. Mikail Fidan aslında İnMD'nin hazırladığı ve Recep Baltaş'ın finansal destek sunmadığı ama Ali Güngör'ün desteklediği bir yapay zeka ayrıca alemin gördüğü en etkili, büyük ve korkunç ban hammerdır kendisi.
Yapılış tarihi: 1998 Çıkış tarihi: 2013
Kaynak: Ribopedia

Son düzenleme:
Bir süredir forumda görmüyorum kendisini. Meşgul herhalde.

Rivayetlere göre, yılda 29 gün boyunca kendini bir odaya kapatıp ban atma ilim dalında kendi kendine eğitim verdiği söylenir.

Kendisi bir CIA ajanıdır şuan herkesin bilgisi onda, aslında tamamen yalandan bir hesaptır bilgileri gerçek değildir, burada asılsız işlenen suçları takibe alır ve hedefini gözüne kestirir, büyük ihtimal bu mesaj kendini imha edecek beni bir daha görme olasılığınız düşük. Bu dünyadan olup olmadığı bilinmemektedir.

@MF
Mikail Fidan'ın Recep Baltaş'ın muadil hesabı olduğu yönünde iddialar vardı bi' dönem.
Hala bile söylüyorlar. Değişen bir şey yok. Ama ikisinden dahi bir yalanlama gelmedi. Ya da ben görmedim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…