Neden kızlar 1 cümlede erkeklerden etkileniyor?

Kimse rahatlık varken zorluk çekmek istemez, cevap basit. Para günümüzde güç demek, kadınlar da güce tapan varlıklardır. Hangi kadin limitiz kredi kartına, lüks bir araca, sabah yüzerek uyanabilecegi bir eve sahip olmak varken zor ve sıkıntılı bir hayati secsin?

Açıkçası ben de kız arkadaş seçerken mesleğe bakıyorum, babadan zengin birine de hayir demem.

Tabii yaa. Ben de neden diye soruyordum hep kendime. Sorun paraymış..

Kadınlar bilimsel olarak kedilere benzerler. Kediler köpekler gibi sahiplerine sadakat beslemezler sahiplerini arkadaş olarak görürler. Kediler nankördür. Alın size bilimsel açıklama.

Kızların hepsi değil de var öyleleri. O varlıklar kadın bile demek yanlış. Diğer kadınlara hakaretten başka bir şey değil. Muhtaç zavallılardır. Onun bunun parasıyla yaşayan varlıklar.

Şöyle de bir durum var. Sonuçta seni sen olduğun için sevmiyor. İleride batsan bir şey olsa tekmeyi koyar. Ha bir de başka erkeklerle fingirdeme olasılığıda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…