A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 7 Mart 2021 #11 Konu sahibi konuyu öne çıkarmazsa kimse göremediği için cevap alamaz.
D DyaLto Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 310 7 Mart 2021 #12 Asıl ben özür dilerim (!). Daha önce başka bir yıllanmış üye böyle bir konu açmış. Ama görüyorum ki 3 senede değişen hiçbir şey yok. Ayrıca teşekkürler öne çıkar özelliğini bilmiyordum. Şimdi kullanmış olayım.
Asıl ben özür dilerim (!). Daha önce başka bir yıllanmış üye böyle bir konu açmış. Ama görüyorum ki 3 senede değişen hiçbir şey yok. Ayrıca teşekkürler öne çıkar özelliğini bilmiyordum. Şimdi kullanmış olayım.
BurakuNw Picopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 206 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #13 DyaLto dedi: Asıl ben özür dilerim (!). Daha önce başka bir yıllanmış üye böyle bir konu açmış. Ama görüyorum ki 3 senede değişen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... İnsanlara kızmanız hoş değil cevap verirler vermezler bu sizi ilgilendirmez kimse zorunda değil.
DyaLto dedi: Asıl ben özür dilerim (!). Daha önce başka bir yıllanmış üye böyle bir konu açmış. Ama görüyorum ki 3 senede değişen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... İnsanlara kızmanız hoş değil cevap verirler vermezler bu sizi ilgilendirmez kimse zorunda değil.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #14 DyaLto dedi: Asıl ben özür dilerim (!). Daha önce başka bir yıllanmış üye böyle bir konu açmış. Ama görüyorum ki 3 senede değişen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntının çözümünü bilmeyen kişi bu konuyu gördükten sonra sıkıntının çözümünü öğrenmiyor. Anladık konuna kimse yardım etmedi diye kızgınsın ama herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Bilenler de yardım etmek zorunda değil.
DyaLto dedi: Asıl ben özür dilerim (!). Daha önce başka bir yıllanmış üye böyle bir konu açmış. Ama görüyorum ki 3 senede değişen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntının çözümünü bilmeyen kişi bu konuyu gördükten sonra sıkıntının çözümünü öğrenmiyor. Anladık konuna kimse yardım etmedi diye kızgınsın ama herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Bilenler de yardım etmek zorunda değil.
D DyaLto Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 310 7 Mart 2021 #15 BurakuNw dedi: İnsanlara kızmanız hoş değil cevap verirler vermezler bu sizi ilgilendirmez kimse zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın gerçekten kızmadım sadece merak ettim yani yapılacak bir şey var mı diye. Ama forumun teknolojiden çıkma konusunda gerçekten kızdım.
BurakuNw dedi: İnsanlara kızmanız hoş değil cevap verirler vermezler bu sizi ilgilendirmez kimse zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın gerçekten kızmadım sadece merak ettim yani yapılacak bir şey var mı diye. Ama forumun teknolojiden çıkma konusunda gerçekten kızdım.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.265 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Mart 2021 #16 Bence bilmiyorsa cevap vermemesi daha iyi. Bir fikri olmayanların cevap vermeleri çok daha büyük sıkıntılara sebep olabilir.
Bence bilmiyorsa cevap vermemesi daha iyi. Bir fikri olmayanların cevap vermeleri çok daha büyük sıkıntılara sebep olabilir.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #17 Mesaj sayılarını da havadan topluyoruz.
BurakuNw Picopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 206 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #18 DyaLto dedi: Yanlış anlamayın gerçekten kızmadım sadece merak ettim yani yapılacak bir şey var mı diye. Ama forumun teknolojiden çıkma konusunda gerçekten kızdım. Genişletmek için tıkla... Mesajınızda bulunan (!) kelimesi ironi anlamına geliyor o yüzden sinirlendim.
DyaLto dedi: Yanlış anlamayın gerçekten kızmadım sadece merak ettim yani yapılacak bir şey var mı diye. Ama forumun teknolojiden çıkma konusunda gerçekten kızdım. Genişletmek için tıkla... Mesajınızda bulunan (!) kelimesi ironi anlamına geliyor o yüzden sinirlendim.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 7 Mart 2021 #19 Çok basit belli konularda takılan kitle siteyi kalabalık gösteriyor o kadar.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #20 Özür dileriz paşam. Bir daha olmaz. Bilgim dahilinde çoğu soruya cevap veriyorum zaten. Konuda cevap olmazsa konuyu bileni etiketliyorum, gerekeni o yapıyor.
Özür dileriz paşam. Bir daha olmaz. Bilgim dahilinde çoğu soruya cevap veriyorum zaten. Konuda cevap olmazsa konuyu bileni etiketliyorum, gerekeni o yapıyor.