Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.
Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.
Buna karşı çıkan çoğu kişide Windows crackli ve hala korsana karşı çıkıyorlar bir Windows'a 1500 TL vermek insana koyar Türkiye'de isen.(Minecraft'ta çoğu kişide crackli)
Twitch yayıncıların kesitlerini paylaşmaktan bahsediyorum. Mizah videolari yapıyorlar ya bir de uydurma komik olmayan ben olsam yayıncıların yerinde vururum telifi.
Tiyatroya kaçak girince belirli kurallar ihlal ediliyor ve ceza alınıyor fakat oyunlarda korsan olarak oynayan kişilere çoğunlukla yok denilecek kadar az olduğu için korsanı destekliyorlar.
Çok yüksek ihtimalle Windows'u crackli kullanıyorsun ve minecraftıda crackli oynuyorsun (oynuyorsan) neden çünkü 1500 TL vermek insana koyar emek hırsızlığı ise git Linux kullan sonuçta o bedava.
Biliyorum şuan mesela bende tam sürüm ücretsiz olan CraftRise Launcher [oyunun kendi launcher'ı] ve MTA var onlar orjinal mesela KorsanaKarşıyız teşekkürler.