Neden LED veya LCD almıyorsun diyebilirsiniz

sykrz

Megapat
Arkadaşlar benim evimde eskiden kalma bir televizyonum var. Salonda toplu olarak kullandığımız Smart Tv var fakat kişisel olarak kullanmak istiyorum bu televizyonu ve PS3 için kullanacağım çoğunlukla. Odama bu televizyonu koyacağım için bunu değerlendirmek istiyorum. Yeni TV ye para veremem size tüplü televizyonumun özelliklerini boyutunu felan belirtiyim görünüşe fazla merakım yoktur fakat gözüme hitap etmesi yeterlidir.

Marka:Telefunken
Ekran Boyutu:28''
Standart anma değeri (cm) 70
Yararlı köşegen boyutu (cm) 66
Çalışma gerilimi 175-250V (AC) 50 HZ
TV Sistemi Pal B/G
Ses çıkışı gücü (watt)
(RMS 10% THD) 8W

Şu şekilde bir tüplü bir televizyonum var dediğim gibi. Ben öyle full HD video görüntü meraklısı değilim.Yukarıda da belirtiğim gibi PS3 te oynadığım zaman ne kötü ne iyi bir görüntü almak istemiyorum. Orta derecede göze hitap edebiilecek bir görüntü alabilrimiyim arkadaşlar.

Kardeşim dediğin doğru ve başka çarem var evde bir televizyon var iken başka bir şeye para vermek istemiyorum ve bende öyle Full HD görüntülerde %100 lük netliklerde oynama derdinde değilim zaten bu televizyonda göze hoş gelebilicek bir görüntü alabilirmiyim diye sordum ben ha bu arada herşey görüntü değil zaten 5yıl PS2 kullandım PS3'e daha 2 gün içinde satın aldım yani ondna sonra bana görüntü dağalar kadar fark eder gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz?

Gökhan çok iyi şekilde açıklamış.

PS2'nin zamanında fazla LED veya LCD yoktu ve Tüplüler yardımı ile oynuyorduk. Zaten PS2'nin mekanı orasıydı.

Ama şimdi iş değişti. PS3'ün yararlarından ve avantajlarından yararlanmak istiyorsan güzel bir TV alman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…