freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #51 LeqendLash dedi: Verimli çalışmaz hocam. Proton DB diye bir şey var ama o da sadece Steam oyunları için diye biliyorum. Programlar açılmaz. Genişletmek için tıkla... Dualboot en iyisi.
LeqendLash dedi: Verimli çalışmaz hocam. Proton DB diye bir şey var ama o da sadece Steam oyunları için diye biliyorum. Programlar açılmaz. Genişletmek için tıkla... Dualboot en iyisi.
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #52 LeqendLash dedi: Verimli çalışmaz hocam. Proton dB diye bir şey var ama o da sadece Steam oyunları için diye biliyorum. Programlar açılmaz. Genişletmek için tıkla... ProtonDB'yi Wine kullanmaya zorlayabilir miyiz? (ekran kartım Vulkan desteklemiyor)
LeqendLash dedi: Verimli çalışmaz hocam. Proton dB diye bir şey var ama o da sadece Steam oyunları için diye biliyorum. Programlar açılmaz. Genişletmek için tıkla... ProtonDB'yi Wine kullanmaya zorlayabilir miyiz? (ekran kartım Vulkan desteklemiyor)
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #53 Windows da muhakkak ki kullanmanız gereken programlar varsa arada sırada Windows çalıştırsınız ya da sanal makine iş görür.
Windows da muhakkak ki kullanmanız gereken programlar varsa arada sırada Windows çalıştırsınız ya da sanal makine iş görür.
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #54 freedomx dedi: Windows da muhakkak ki kullanmanız gereken programlar varsa arada sırada Windows çalıştırsınız ya da sanal makine iş görür. Genişletmek için tıkla... Babamın eskiden beri oynadığı okey oyununu Wine çalıştırdı aslında.
freedomx dedi: Windows da muhakkak ki kullanmanız gereken programlar varsa arada sırada Windows çalıştırsınız ya da sanal makine iş görür. Genişletmek için tıkla... Babamın eskiden beri oynadığı okey oyununu Wine çalıştırdı aslında.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #55 Gold_Kemalist dedi: Babamın eskiden beri oynadığı okey oyununu Wine çalıştırdı aslında. Genişletmek için tıkla... Oyunları çalıştırıyor yalnız programlarda düzgün çalışmıyor. Bottles güzeldir ordan wine aracılığıyla daha sağlıklı çalışıyor.
Gold_Kemalist dedi: Babamın eskiden beri oynadığı okey oyununu Wine çalıştırdı aslında. Genişletmek için tıkla... Oyunları çalıştırıyor yalnız programlarda düzgün çalışmıyor. Bottles güzeldir ordan wine aracılığıyla daha sağlıklı çalışıyor.
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #56 freedomx dedi: Oyunları çalıştırıyor yalnız programlarda düzgün çalışmıyor. Bottles güzeldir oradan Wine aracılığıyla daha sağlıklı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni duyuyorum o nedir?
freedomx dedi: Oyunları çalıştırıyor yalnız programlarda düzgün çalışmıyor. Bottles güzeldir oradan Wine aracılığıyla daha sağlıklı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni duyuyorum o nedir?
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #57 Gold_Kemalist dedi: Yeni duyuyorum o nedir? Genişletmek için tıkla... Bir program, Wine ile daha pratik bir şekilde çalıştırmayı sağlıyor. Komut ile wine çalıştırmak yerine bunu kullanıp oyun yada program kıssa yolu oluşturmana sağlıyor.
Gold_Kemalist dedi: Yeni duyuyorum o nedir? Genişletmek için tıkla... Bir program, Wine ile daha pratik bir şekilde çalıştırmayı sağlıyor. Komut ile wine çalıştırmak yerine bunu kullanıp oyun yada program kıssa yolu oluşturmana sağlıyor.
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #58 freedomx dedi: Bir program, Wine ile daha pratik bir şekilde çalıştırmayı sağlıyor. Komut ile Wine çalıştırmak yerine bunu kullanıp oyun ya da program kıssa yolu oluşturmana sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
freedomx dedi: Bir program, Wine ile daha pratik bir şekilde çalıştırmayı sağlıyor. Komut ile Wine çalıştırmak yerine bunu kullanıp oyun ya da program kıssa yolu oluşturmana sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.