Çözüldü Neden mavi ekran yiyorum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zafer_kayaa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Ressamı.
Bluescrrenview ile minidump dosyasını açınca bu DLL'ler maviye düşürüyor sanırım bilgisayarı. Sebebini söyleyebilecek arkadaşlar var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,3 KB · Görüntüleme: 160
Çözüm
Klavye sürücüsü varsa yükleyin veya chipset sürücünüzü güncelleyin., USB ile bağlı ses aygıtı varsa çıkartın.
İşlemci'ye OC veya voltlarıyla oynadıysanız eski haline getirin.
Klavye sürücüsü varsa yükleyin veya chipset sürücünüzü güncelleyin., USB ile bağlı ses aygıtı varsa çıkartın.
İşlemci'ye OC veya voltlarıyla oynadıysanız eski haline getirin.
Cevabın için teşekkürler öncelikle. Chipset sürücüsünü anakart sitesinden kuracağım. Kulaklık kullanıyorum USB çıkışlı 7.1 kendisine ait ses kartı bulunuyor bi problem yaratırmı ? Ve ekran kartı driverden şüpheleniyordum. Opsiyonel sürücü yerine WHQL windows lisanslı driver kurdum. Gelişmeleri aktarırım teşekkürler.

IObit Driver boster yükleyin ilk önce deriver boosterdan eski sürücüleri kaldırın sonra sürücü ara ya basın ve gerekli dosyaları indirip kursun sizin için.

@Ali Özaltın
Dostum lütfen insanlara şu ne yaptığını kendi bile bilmeyen yazılımı önerme. Bu programı kullanmak felaket sonuçlara yol açabiliyor. Bu yazılımla çalışan sürücüleri bile bozabilir arkadaş.

Son düzenleme:

Katılıyorum.
IObit Driver boster yükleyin ilk önce deriver boosterdan eski sürücüleri kaldırın sonra sürücü ara ya basın ve gerekli dosyaları indirip kursun sizin için.
Bu tür programları kullanmayı tercih etmiyorum teşekkür ederim .

Chipset sürücüsünü anakart sitesinden kuracağım.
Anakart sitesinde eski olabilir üreticiden güncelleyin bulabilirseniz veya varsa.
Kulaklık kullanıyorum USB çıkışlı 7.1 kendisine ait ses kartı bulunuyor bi problem yaratırmı ?
Yani USB ile bağlı olduğuna göre onun da çıkması lazım sürücüsü güncelse.
ekran kartı driverden şüpheleniyordum. Opsiyonel sürücü yerine WHQL windows lisanslı driver kurdum.
Onunla alakalı bir durum olsa yukarıda yazdıklarım arasında olurdu.
Katılıyorum.

Bu tür programları kullanmayı tercih etmiyorum teşekkür ederim.
Kullansaydınız zaten yardımım kesilirdi Sadece ben değil, bu konuda yetişen birçok kişi yardımı keserdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…