Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #11 Macnoddle dedi: Meslek hocası beni bayağı seviyor bir de edebiyat falan oradan sözlüyle geçmeye çalışacağım defterlerim falan tam 4 haftadır kimya dersine girmiyorum ya hasta oldum ya hoca gelmedi oda çok zorluyor. Genişletmek için tıkla... Meslekten geçersin sıkıntı yok edebiyatı bilemem ama kimya sıkıntı yaratabilir imkanın varsa en öne otur hocalara kendini sevdir.
Macnoddle dedi: Meslek hocası beni bayağı seviyor bir de edebiyat falan oradan sözlüyle geçmeye çalışacağım defterlerim falan tam 4 haftadır kimya dersine girmiyorum ya hasta oldum ya hoca gelmedi oda çok zorluyor. Genişletmek için tıkla... Meslekten geçersin sıkıntı yok edebiyatı bilemem ama kimya sıkıntı yaratabilir imkanın varsa en öne otur hocalara kendini sevdir.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #12 Yaızzz dedi: Meslekten geçersin sıkıntı yok edebiyatı bilemem ama kimya sıkıntı yaratabilir imkanın varsa en öne otur hocalara kendini sevdir. Genişletmek için tıkla... Edebiyat da da konuşma sınavı var ben daha normal cümle kuramıyorım birbirine giriyor heyecan yapıyorum ona da bakacağız bir şekilde.
Yaızzz dedi: Meslekten geçersin sıkıntı yok edebiyatı bilemem ama kimya sıkıntı yaratabilir imkanın varsa en öne otur hocalara kendini sevdir. Genişletmek için tıkla... Edebiyat da da konuşma sınavı var ben daha normal cümle kuramıyorım birbirine giriyor heyecan yapıyorum ona da bakacağız bir şekilde.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #13 Macnoddle dedi: Edebiyat da da konuşma sınavı var ben daha normal cümle kuramıyorım birbirine giriyor heyecan yapıyorum ona da bakacağız bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Edebiyatçı çok kasıntı değilse 2 dk falan soruyor oturtturuyor kanka.
Macnoddle dedi: Edebiyat da da konuşma sınavı var ben daha normal cümle kuramıyorım birbirine giriyor heyecan yapıyorum ona da bakacağız bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Edebiyatçı çok kasıntı değilse 2 dk falan soruyor oturtturuyor kanka.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #14 Yaızzz dedi: Edebiyatçı çok kasıntı değilse 2 dk falan soruyor oturtturuyor kanka. Genişletmek için tıkla... 1 dk ya düşürdüler ama ben heyecan yapıyorum hep detone oluyorum ve kendimi rahat hissetmiyorum zaten 50 verse 3 4 puan bir şey geçecek sınava.
Yaızzz dedi: Edebiyatçı çok kasıntı değilse 2 dk falan soruyor oturtturuyor kanka. Genişletmek için tıkla... 1 dk ya düşürdüler ama ben heyecan yapıyorum hep detone oluyorum ve kendimi rahat hissetmiyorum zaten 50 verse 3 4 puan bir şey geçecek sınava.