Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Haziran 2021 #11 Benim üniversitem bitti hala giriyorum geçen sene tercih yapacak gibi oldum ama tercih yapmayınca sıralamaya etkisi olmadığından mantıksızlık olmuyor.
Benim üniversitem bitti hala giriyorum geçen sene tercih yapacak gibi oldum ama tercih yapmayınca sıralamaya etkisi olmadığından mantıksızlık olmuyor.
B Bahtsizyolcu Picopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 321 Çözümler 3 29 Haziran 2021 #12 Asdasgudas dedi: Benim üniversitem bitti hala giriyorum geçen sene tercih yapacak gibi oldum ama tercih yapmayınca sıralamaya etkisi olmadığından mantıksızlık olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, sıralamalarla ilgili bir bilgim olmadığı için kafama takılmıştı. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Asdasgudas dedi: Benim üniversitem bitti hala giriyorum geçen sene tercih yapacak gibi oldum ama tercih yapmayınca sıralamaya etkisi olmadığından mantıksızlık olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, sıralamalarla ilgili bir bilgim olmadığı için kafama takılmıştı. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.593 Çözümler 20 29 Haziran 2021 #13 Tüm sistem yanlış. Sadece bir bölümünü tartışmak anlamsız.