Neden mi Logitech Tercih Etmeliyiz?

FearLesLeon

Megapat
Daha fazla  
Şimdi size başımdan geçen olayı anlatacağım Logitech Destek Birimi ile geçen.

Yaklaşık bir hafta önce Logitech G300S Mouse'umun sol tıkında basma sıkıntısı vardı yani sürüklerken bir şeyi kendini salıyordu. Aradım bana başka PC'de denememi söylediler ve tekrar aramamı söylediler. Denedim sonuç aynıydı aradım belirttim perşembe günüydü bu aramalar. Son konuştuğum müşteri temsilcisi destek kaydının sonucu en geç pazartesiye kadar size mail olarak atılacak dendi. Ve evet pazartesi günü bana yeni ürün kargolandığına dair e-posta aldım ve kargolanma yeri Hollanda şirketi ise UPS. Düşünebiliyor musunuz adamlar müşterisinin sözüne inanıp eski mouse'u göndermemi bile istemeden yeni mouse gönderdiler. 5 temmuzda elime ulaşacakmış UPS sitesinde öyle yazıyordu. Böyle bir Destek Servisi varken başka markaları tercih etmem bundan sonra. Size de anlatmak istedim. İlk defa sorunla karşılaştım mouse'umda ve direkt çözüme ulaştım. Logitech cidden takdire şayan bir markaymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech hizmette gerçekten kusuru olmayan firmalardan birisi. G710 ve G710+ kullanıcılarında EN layout klavyelere tamamen ücretsiz kargoyla tüm klavye için Keycaps gönderiyordu zamanında. Ayrıca ürün tamir olmuyorsa direkt değişim yapılıyor. Gerçekten güzel hizmet.

Benimde G300S'im var ben de sol tık bozuldu diyip yeni mouse alayım ve oldumu sana 2 tane G300S. :)
Hocam benim satın aldığım yer kliksa.com idi ve kapatıldı o yüzden direk logitech ile konuştum belki sizi satın alınan yere yönlendirebilirler. Ben şöyle yaparlar diye düşündüm mouse'un kablosunu falan kestirtip fotoğraf attırırlar ki kesin olarak çalışmadığı kanitlansin diye. Gearbest mı banggood mu hatırlamıyorum kulaklık bozulduğunda öyle birşey istemiş. Aynı şeyi yaparlar diye düşündüm yapmadılar valla takdire şayan bir destek servisi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı