4rda000 Picopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Specialist İn Voertuigmodificatie 6 Şubat 2024 #1 Oyun oynarken bir anda monitör kapandı, ekran gitti. Sorun anakart mı güç kaynağı mı acaba? Her şeyi denedim başka monitör vs sorun var. Kesinlikle eminim.
Oyun oynarken bir anda monitör kapandı, ekran gitti. Sorun anakart mı güç kaynağı mı acaba? Her şeyi denedim başka monitör vs sorun var. Kesinlikle eminim.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.409 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #11 @4rda000 hocam bahsi geçen PSU'ya sistem emanet etmek büyük bir hataydı. Ucuz atlatmış olsanız görüntü gelirdi değil mi? Artı 0 Eksi
@4rda000 hocam bahsi geçen PSU'ya sistem emanet etmek büyük bir hataydı. Ucuz atlatmış olsanız görüntü gelirdi değil mi?
KS KS 4rda000 Picopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Specialist İn Voertuigmodificatie 6 Şubat 2024 #12 NoBMPR R8 dedi: @4rda000 hocam bahsi geçen PSU'ya sistem emanet etmek büyük bir hataydı. Ucuz atlatmış olsanız görüntü gelirdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ama PSU'nun fanları dönüyordu kokladım bir kokuda yoktu ne yapacağım anakartı garantiye gönderdim geçen hafta. Artı 0 Eksi
NoBMPR R8 dedi: @4rda000 hocam bahsi geçen PSU'ya sistem emanet etmek büyük bir hataydı. Ucuz atlatmış olsanız görüntü gelirdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ama PSU'nun fanları dönüyordu kokladım bir kokuda yoktu ne yapacağım anakartı garantiye gönderdim geçen hafta.