Forumda Monster Notebook hakkında çok kötü yorumlarla karşılaştım, peki neden Monster Notebook tercih etmemeliyim ? Monster'ı MSİ'dan ayıran tek yanı kasası mı ? Kasa dışında ne problemi var ? Teşekkürler.
Hocam ben Monster konusunda biraz bilgiye sahibim. 4 arkadaşım kullanıyor. 2'si 7990, 2'si de 765m kartlı sistemleri kullanıyor. Hiçbir sıkıntıları olmadı. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Hocam ben Monster konusunda biraz bilgiye sahibim. 4 arkadaşım kullanıyor. 2'si 7990, 2'si de 765m kartlı sistemleri kullanıyor. Hiçbir sıkıntıları olmadı. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Teşekkürler hocam , açıkçası Monster servisi hakkında ben şuphem yok benim endişem kasa ve ses kalitesi . Öyle abartılı bir kalite beklemiyorum tabi ama beni memnun eder mi onun merakındayım. Ses ayrıca önemli çünkü dizi ve film eksik olmaz. Öte yandan bakınca gelecek gtx860m li MSİ modelleriyle arasında dev bir fark olacak. Sizin düşünceniz nedir ?
Bir kere şu konuda anlaşmamız gerek. Kasa kalitesinden bir şey beklememeliyiz Özellikle şu 7990''lı modeli alan arkadaşlarımın kasası plastik blok gibi görünüyordu. Ancak, şuna dikkat çekerim ki sağlam değildir demedim. Ürünleri gayet sağlamdır fakat görüntü itibarı ile "Ne zamanının bilgisayarı bu?" dedirtir.
Gelelim ses kalitesine. Monster oyun bilgisayarı olduğundan sese önem veriyor. Msi önde olabilir ancak "Msi'ın yanında bununki ses miymiş" dedirtmez. Açıkçası sizi üzmez.