Neden Most Wanted'ta Skyline R34 Yok?

Lisans sıkıntısından dolayı Nissan'ın araçları MW'de yok. Şöyle bir şey var ki oyun yapılırken R34 ve 350Z oyunda olması planlanıyordu, dosyalarda bu araçlardan geriye kalan kalıntıları bulabilirsiniz.

Supra, RX7, İmp, Evo gibi araçlar var ama R34 yok... Neden lisans sıkıntısı çıktı acaba?

tam tersi olacak most wanted den carbona rackporttan palmon citye geliyoz
Ben hikayeyi böyle hatırlamıyorum. Emin misiniz? Böyle olmasi saçma değil mi? Benim bildiğim Most Wanted'den kaçıp Carbon'a geliyoruz, bu kadar.

İyi okuyun.

İlk önce NFS Carbon'da Darius adına yarışıyoruz. Ödül bir çanta dolusu para.
Darius olayı polise ihbar edip para dolu çantayı kendi alıp bize kağıt dolu çanta veriyor.
Ardından Palmont'tan kaçıp Rockport'a geliyoruz ve NFS Most Wanted başlıyor.
Sonunda da bitmeyen köprüden atlayıp Rockport'a gidiyoruz. Cross yakalıyor.
Darius gelip fidyemizi (150.000 dolar) ödeyip Cross'un elinden bizi alıyor.
Safehouse, araba ve yardımcı (Neville) verip NFS Carbon'a başlıyoruz

Kanka ilk olay Carbon'da başlıyor Darius parayı alıp kaçıyor .sonra biz NFS Underground 1 de yarışıyoruz orayı kazandıktan sonra NFS Underground2'ye geçiyoruz. orayı da aldıktan sonra Most Wanted orayı da yendikten sonra Carbon. (NF MWdeki final köprüsü carbona bağlanan köprüdür.)

Kanka olay NFS Carbon'da başlıyor Darius para dolu çantayı alınca NFS undergorund 1 serisine gidiyoruz orayı da alınca NFS Underground 2'ye gidiyoruz (sineamatiği atlamadıysanız samantha bize bu konuda yardımcı oluyor) NFS Underground 2 bitince NFS MW geçiyoruz orada namımız var hatta 1 yarışta ROG (Underground yarışlarında iyiydin bakalım gündüz nasılsın diyor) son final polis kovalamacasındaki o atladığımız köprü rockport City'i palmont yani NFS carbona bağlanan köprü Carbon o serinin son oyunu zaten sinematikleri izlerseniz her şeyi bağdaştırıyorsunuz.

Son düzenleme:
Lisans ile ilgili sorunlardan dolayı yok. Bu sorunun oyun bitmeye yakınken yaşandığı belli. En büyük kanıtlarından biri oyuna Nissan modu yüklerseniz, polis telsizinden gelen ihbarda Nissan dendiğini duyabilirsiniz. Bu lisans sorunu iyikide olmuş çünkü M3 GTR yerine R34 koyacaklarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…