Neden Neymar?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Neymar'cı birisi olarak ve aranızda Neymar'cıların olduğunu düşünerekten açıyorum konuyu, Neden Neymar?

Cevabım: Sakatlık yaşama(yalanı veya taklidi) ile bir çok kazanç sağlayan birisi olmasına rağmen çok iyi çalım becerilerine sahip bir topçu. Neymarcı birisi olarak yeteneğine ihanet ettiğini düşünmekteyim. Kendi hayatımla karşılaştırdığımda bir çok konuda en iyisi konumuna gelebilecekken ben ortalarda olmayı seçerek çoğu zaman yanlış kararlar verdim ve bu durumlarımı da neymarla benzetiyorum.

Peki ya sizin için neden Neymar?

En overrated topçu bana göre bir sürü Brezilya'lı var neymardan daha iyi en basit örnek ronaldinho neymar anca ilk 10'a girer (benim görüşüm)

Neymar'cı değilim ama Brezilya tarihinin bence en iyi olabilir. Pele'yi saymıyorum çünkü ben Pele'yi izlemedim adam dinazor topçu. Neymar'ın zaten ortalama bir prime maçını izlerseniz farkı anlarsınız. Yetenek anlamında Ronaldinho ile eşit olabilir ama istatisik olarak daha üstü yok R9'da dahil. Tabi Messi, Ronaldo veya Zidane gibi topçuların seviyesi asla olamaz.

Barcelona ve paris zamanları bence ronaldo messi ile yarışırdı. Şuan için ise bence vinicius jr, yamal gibi isimlerle yarışır. Yamal biraz daha tecrübe kazanmalı eğer neymardan daha iyi demem lazımsa.

Barcelona ve paris zamanları bence ronaldo messi ile yarışırdı. Şuan için ise bence vinicius jr, yamal gibi isimlerle yarışır. Yamal biraz daha tecrübe kazanmalı eğer neymardan daha iyi demem lazımsa.
Abartmaya gerek yok hocam Messi ve Ronaldo ile yarışacak seviyeye asla gelmedi Neymar o adamlar başka bir seviye. Şu anki halide Yamal veya Vini ile yarışamaz vücudu uygun değil bir kere o sakatlıklardan sonra toparlayamaz.

Neymarı severim idollerimden biri ama ilk 15'e bile giremez.

Bence Neymar tarihin en büyük balonudur. Balon kötü oyuncuya söylenmez, abartılan oyuncuya söylenir. Birinci Santos dönemini bilmiyorum fakat Barcelona'nın onun için neler yaptığını duydum. Barcelona dönemi bence onun tek performans verdiği dönem takımın önemli bir parçası olup bana göre Avrupanın en iyi 4.liginde ve Şampiyonlar liginde zafere koştu. Kariyerinin tek iyi döneminden sonra asla hak etmediği dünyanın en pahalı oyuncusu ünvanıyla Fransa ligine ambargo koymuş bir takıma gitti. Orada şampiyonlar ligi kazanamadı ve takım o olmadan da zaten ligde şampiyon olurdu. Takıma sadece prestij anlamında katkı sağlayan Neymar gene bana göre aşırı abartı paralara oyuncuların emeklilik mekanı arabistana gitti ve orda yanlış hatırlamıyorsam 5 maça bile çıkmadı. Şuan ikinci Brezilya dönemi yaşıyor takımı taşıdığı söylenemez ve bence burdan sonrada ondan bi halt olmaz.

Messi ve Ronaldo zamanına denk gelmeseydi belki zamanının en iyisi olabilirdi ama Messi ve Ronaldo'nun oluşturduğu müthiş rekabette hiçbir zaman yer alamadı ve hiçbir zaman top seviyede olamadı bana göre. Yine de çok beğendiğim bir oyuncu kendisi. Sakatlıklar ve para hırsı olmasaydı belki bir ballon d'Or kazanırdı.

Abartmaya gerek yok hocam Messi ve Ronaldo ile yarışacak seviyeye asla gelmedi Neymar o adamlar başka bir seviye. Şu anki halide Yamal veya Vini ile yarışamaz vücudu uygun değil bir kere o sakatlıklardan sonra toparlayamaz.
Bence yarışır hocam. Adam sakat da olsa büyük tecrübeye sahip. Yamal ise daha 20 yaşına girmemiş, barcelonadan başka takımda oynamamış bir topçu. Şuan için sadece kendi ligini biliyor. Neymarı geçmesi için daha çok tecrübeye ve biraz da olsa sakatlık yaşamaya ihtiyacı var. Sonuç olarak şuan için daha büyük bir sakatlık sonrası nasıl geri dönüş yapacağını, ne kadar sürede toparlanacağını vs. bilmiyoruz. Eyvallah en iyi topçu şuan Yamal ama gelecekte belki tek sakatlık ile kariyeri bitecek, bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…