183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 1 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, imzamı BB code ile düzenlemek istiyordum ama sadece yetkililere özel olduğunu öğrendim. Neden?
Merhabalar, imzamı BB code ile düzenlemek istiyordum ama sadece yetkililere özel olduğunu öğrendim. Neden?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Temmuz 2021 #2 BB Code düzenlemesi yetkililere özel değil, mesaj editöründe bulunan köşeli paranteze basarsanız BB Code moduna girer. İmzada renkli yazı yetkililere özel.
BB Code düzenlemesi yetkililere özel değil, mesaj editöründe bulunan köşeli paranteze basarsanız BB Code moduna girer. İmzada renkli yazı yetkililere özel.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 1 Temmuz 2021 #3 Zaten bende imzada neden özel diye merak etmiştim. Bir sebebi var mı?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Temmuz 2021 #4 İmzaya özel derken? Renkli yazı dışında bir kısıtlama bulunmamakta.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 1 Temmuz 2021 #5 Moderasyon Ekibi dedi: İmzada renkli yazı yetkililere özel. Genişletmek için tıkla... İşte imzada renkli yazı neden yetkililere özel onu merak ediyorum.
Moderasyon Ekibi dedi: İmzada renkli yazı yetkililere özel. Genişletmek için tıkla... İşte imzada renkli yazı neden yetkililere özel onu merak ediyorum.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Temmuz 2021 #6 Kullanıcıların absürt kullanımları, farklı amaçla kullanma gibi nedenlerden dolayı bu şekilde.