Neden NVIDIA alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlık yanlış olmuş. Doğrusu "neden Nvidia alınmamalı olmalıydı. Nedeni ise yıllardır milletin cebini astronomik kartlarla boşaltmaktan bıkmadı. Şimdi 5000 serisini çıkardı ama yanma sorunuyla boğuşuyor. İnş daha beter olur da kurtuluruz

Abi işin komiği ps5 pro 4k moddaki 60fps ile nvdia karttaki 4k 120fps aynı. Her iki makine de var bende.

Nvdia bildiğin sanki dolandırıyor ama neyse..

Abi işin komiği ps5 pro 4k moddaki 60fps ile nvdia karttaki 4k 120fps aynı. Her iki makine de var bende.

Nvdia bildiğin sanki dolandırıyor ama neyse..

Her yıl uçuk bir kart çıkarıyor ve bildiğin keriz avına çıkıyor. Bir karta 150-200k para verilir mi? Ben böyle gereksiz bişey görmedim.

O kartları genellikle iş yapan insanlar alıyor. Standart kullanıcı olup 5090 alan insanların sayısı binde bir falan.

Render yapmak için alan illaki vardır ama ben şimdiye kadar hep oyun için alanları gördüm. Hatta benim arkadaş bile oyun için 4090 almak istiyor. Para israfından başka bişey değil.

Render yapmak için alan illaki vardır ama ben şimdiye kadar hep oyun için alanları gördüm. Hatta benim arkadaş bile oyun için 4090 almak istiyor. Para israfından başka bişey değil.
Size göre öyle hocam. 4k oyun oynamak ile 1080p'de oynamak aynı şey değil. 4090 oyun için mantıklı bir kart 4k için güzel bir kart ama o bile yetersiz kalacaktır bir noktada. Cyberpunk gibi oyunlarda 4k 60 Fps anca alıyor. Çözünürlük deneyimi çok etkiliyor görüntü gerçekten önemli.

Arkadaşlar görüyor musunuz ne kadar inanarak saçmalamış...

Bu konu uzar gider ama uzun lafın kısası Nvidia malesef bilinçsiz tüketici yüzünden tekel durumuna geldi. Sadece CP2077 oynayacağım diye 150k vermek bana göre israf, size göre mantıklı olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…