Neden NVIDIA desteği yok?

Vallaha en ufak fikrim yok dahili ekran kartının ne olduğu hakkında. Direkt BIOS'tan kapattım zaten. İşlemcim: i7 10750H.
Sen zaten mobil NVIDIA'yı Optimus sebebi ile kullanamazsın. Comet Lake EFI'si ile OpenCore Catalina deneyebilirsin:

Tamam hocam teşekkürler.

Peki gelecekte bu durumun düzelme ihtimalı var mı? Ve High Sierra kullanışlı mı? Eğer kullanışlı ise rica etsem kurulumu ile ilgili bir rehber gösterebilir misiniz?
Eğer Apple inatçılığından vazgeçerse, ki pek düşünmüyorum, o zaman düzelebilir.

High Sierra'nın desteği 30 Kasım 2020'de sonlanıyor. Eğer Apple, NVIDIA kullanan Mac'leri yarı yolda bırakmak istemiyorsa illa ki anlaşacaktır NVIDIA ile.

Ayrıca 2000 serisi kullanıyorsunuz, onun sürücüsü High Sierra için bulunmamakta.

Bu arada, 3.parti sürücüler bulunmakta mı macOS için bilmiyorum, eğer bulunuyorsa onları da kullanabilirsiniz belki. Ama dediğim gibi, böyle sürücüler yoksa, macOS deneyiminiz maalesef başlamadan bitmiştir.

Eğer görünüşü için geçmek istiyorsanız, size Ubuntu MATE dağıtımını önerebilirim. Çok kolay bir şekilde macOS'e çok benzeyen bir arayüze sahip olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…