Hiçbir yerde düzgün DDR5 beyaz RAM bulamıyorum varsa önerilerinize açığım. Bütçe maksimum 4000TL. 2x16 Alacağım.
Not: CL veya MHz hangisine öncelik vermeliyim? Örnek olarak 5200 MHz CL 30 vs 6000 MHz CL 36 ya da 40 siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Team Group T-Force Delta ddr5 ramler güvenilir midir?
Hiçbir yerde düzgün DDR5 beyaz RAM bulamıyorum varsa önerilerinize açığım. Bütçe maksimum 4000TL. 2x16 Alacağım.
Not: CL veya MHz hangisine öncelik vermeliyim? Örnek olarak 5200 MHz CL 30 vs 6000 MHz CL 36 ya da 40 siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Team Group T-Force Delta ddr5 ramler güvenilir midir?
Yani 5600 olanı alırsanız fark edeceğini çok sanmıyorum. Çok küçük bazen hiç etkilemez fps anlamında. Ancak 5200 olanın 6000 mhz hızında olanı da mevcut. Attığım linkten kontrol edin isterseniz.
Evet konu açarken onu link olarak koymuştum fakat kaldırılmış , güvenilir mi acaba o marka diye sormak istemiştim eğer öyleyse o ramleri alacağım muhtemelen.
Mhz değer desteği dışında kontrol etmem gereken ne var , anakartı da hala almadım fakat yüksek ihtimal f/p olan gigabyte b650m d3sh almayı düşünüyorum.