Neden PlayStation?

PS iyi güzel ama Türkiye şartlarında Xbox daha iyi, binlerce oyun var ve çok ucuza konsol keyifini veriyor, indirimleri çok fazla yeri geliyor 20 dolarlık oyun 100 TL'ye düşüyor, PS5 özel oyunları da PS4 Pro'dan sonra cezbedici değil.

0/10 ragebait. Çağ dışı ve 1 milyonuncu kez cevaplandığı için artık sunanına kara cahil dediğimiz argümanlar ya da argüman özelliği bile taşımayan şeyler sunmayın. Yapay zekaya sorsam daha iyi ragebait oluştururdu.

'PC sahibi değilim' açıklaması içeriyor olan bir yazı içeriği olmuş. Yazmış olduğunuz mesaja Xbox'ı da dahil ediyormuşsunuz da milyonlarca kişi sağlık (?) diyormuş da bilmem ne. Sony'nin bile oyunlarında PC dünyasının gelişmiş olan donanımı ile yüksek kare hızına odaklanmış olduğu bir ortam içerisinde sağlanıyor olan bir içerik.

Son düzenleme:

Dünden beri şu adamla tartışıyorum sırf şu sözlerinden dolayı:

Varlığımı sorgulamaya başladım.

konsolda her oyunun optimize olması kasma donma çökme sorunu olmaması çok iyi.
3. parti oyunlarda pek bu durum geçerli olmuyor. Kasma, donma olmasada görüntü kalitesi yerleri öpenler var, Final Fantasy 7 Remake gibi ama düzelmiş olabilir.

PS4 içinde donma, kasma ve çökme çok sıradan birşey. Xbox One ailesinde bu varmı biri aydınlatırsa iyi olur, PS4'te 3.parti oyunlar rezaletti.

PS4 içinde donma, kasma ve çökme çok sıradan bir şey. Xbox One ailesinde bu var mı biri aydınlatırsa iyi olur, PS4'te 3.parti oyunlar rezaletti.

Xbox One kullanmadım ancak PS4'ten daha güçsüz bir cihaz çözünürlük falan PS4'ten daha düşük birçok oyunda Xbox One'da da vardır diye tahmin ediyorum.

Xbox One X hariç bu dediklerim Xbox One ve One S için geçerli.

Dünden beri şu adamla tartışıyorum sırf şu sözlerinden dolayı:

Eki Görüntüle 2429372

Varlığımı sorgulamaya başladım.
Asıl yanıltıcı içeriği ortaya kendisi atıyor. PS5 Pro'nun resmi ithalatçı fiyatı 35 bin TL değil 50 bin TL(Hatta gerekli aksesuarlar ile 60 bin TL). Kaliteli Sony ekipmanı diye bir şey yok. Adamlar 2020'den Dualsense'in drift problemleri yüzünden davalarla can çekişiyordu. Piyasadaki 1500-2000TL'lik 8BitDo markası bile(Gerçi kendileri araştırmasını bilen için neredeyse en iyisi, bile demek hakaret olur) hall effect ile problemsiz ve kaliteli kontrol cihazı sunuyor.
NVIDIA gibi Sony'nin bile taklit etmek için çabaladığı markanın kötü olduğunu iddia etmek bambaşka bir şey zaten.

Konu sahibi Twitter'a gitsin. Twitter'ın Türk oyuncu topluluğu woke sevdalısı, Nathan Drake ve Ellie profil fotoğraflı Sony fanboylarıyla kaynıyor.

Hileci olmamasının sebebi doğru düzgün Online rekabetçi oyun olmaması olabilir mi? Sanki PC'de ki tüm oyunları açıyormuş gibi yazmışsınız. Tamam hikayeli oyunlar için çok güzel ama Online kısımdan verdiğiniz hileci örneği saçma olmuş. PC'deki mouse klavye bile Online oyunlar için olmazsa olmaz bir şey. PS kolu futbol ve dövüş oyunları harici kullanışsız bir cihaz. Ayrıca bunun rakibi Xbox var oyunlarda bölünüyor her türlü. PC'ye ve Xbox'a özel çıkan oyunları sayarsak oyun kalmıyor. Bir de özgürlük denen bir şey yok. Mesela GTA 6 PlayStation'a erken çıkacak iyi güzel. PS'de adam verecek oyuna 2-3K TL, kontrol cihazıyla aim falan almaya çalışacak GTA'da. Oyunu zar zor bitirip salacak başka bir şey yok. Ama PC'de adam parasını verir ya da korsan indirir. İstediği kadar da mod indirir bambaşka hale getirir oyunu.

O kadar saçmalamışsın ki yazdıklarını baz alsam Ps almazdım. Konsolun fiyatı bir dert abonelik, oyun fiyatları ayrı dert. PC kullanan herkes klavye mouse kullanmak zorundaymış gibi algı oluşturmuşsun.

Ha gerçekten bu pozisyonda Ps kullanabiliyorsam düşünülür

Hocam ben ne yapmışım böyle kendimden utaniyorum hemen bu yoldan kurtulup Sony fanboyu olucağım cıkarttığı her oyuna 2500 lira para vereceğim PS plusa aylık 300 lira vereceğim 50000 liraya konsolunu alacağım artık kaç liraysa bilmiyorum sattığı ayrı dikey standı alacağım en kaliteli Sony televizyonlar kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…