Sakuya Izayoi
Megapat
- Makaleler
- 5
Sony, TV, Playstation ve ses sistemlerinde ülkeden çekilmişti. Unuttunuz mu?Hocam ben ne yapmışım böyle kendimden utaniyorum hemen bu yoldan kurtulup Sony fanboyu olucağım cıkarttığı her oyuna 2500 lira para vereceğim PS plusa aylık 300 lira vereceğim 50000 liraya konsolunu alacağım artık kaç liraysa bilmiyorum sattığı ayrı dikey standı alacağım en kaliteli Sony televizyonlar kullanacağım.
Sony, TV, PlayStation ve ses sistemlerinde ülkeden çekilmişti. Unuttunuz mu?
Şu video ile dediğiniz kanıtlanır gibi:Xbox One kullanmadım ancak PS4'ten daha güçsüz bir cihaz çözünürlük falan PS4'ten daha düşük birçok oyunda Xbox One'da da vardır diye tahmin ediyorum.
Xbox One X hariç bu dediklerim Xbox One ve One S için geçerli.
Aim desteği veya oto aim ile FPS oyunları ve GTA gibi TPS oyunları aslında rahat oynanıyor. PC'de bile kontrolcü kullanıyorum, PS4'te de BF, Uncharted, Farcry gibi oyunlar sorunsuzdu. Ama RDR2 gibi "Aim desteğinin" cıvkını çıkaran oyunlar var, direk 10cm ötedeki adama bile kitleniyordu.Hileci olmamasının sebebi doğru düzgün Online rekabetçi oyun olmaması olabilir mi? Sanki PC'de ki tüm oyunları açıyormuş gibi yazmışsınız. Tamam hikayeli oyunlar için çok güzel ama Online kısımdan verdiğiniz hileci örneği saçma olmuş. PC'deki mouse klavye bile Online oyunlar için olmazsa olmaz bir şey. PS kolu futbol ve dövüş oyunları harici kullanışsız bir cihaz. Ayrıca bunun rakibi Xbox var oyunlarda bölünüyor her türlü. PC'ye ve Xbox'a özel çıkan oyunları sayarsak oyun kalmıyor. Bir de özgürlük denen bir şey yok. Mesela GTA 6 PlayStation'a erken çıkacak iyi güzel. PS'de adam verecek oyuna 2-3K TL, kontrol cihazıyla aim falan almaya çalışacak GTA'da. Oyunu zar zor bitirip salacak başka bir şey yok. Ama PC'de adam parasını verir ya da korsan indirir. İstediği kadar da mod indirir bambaşka hale getirir oyunu.
Hocam ben ne yapmışım böyle kendimden utaniyorum hemen bu yoldan kurtulup Sony fanboyu olucağım cıkarttığı her oyuna 2500 lira para vereceğim PS plusa aylık 300 lira vereceğim 50000 liraya konsolunu alacağım artık kaç liraysa bilmiyorum sattığı ayrı dikey standı alacağım en kaliteli Sony televizyonlar kullanacağım.
Tüm playstation konsolları elimde var olmasına rağmen hiç bir zaman sizin gibi bir tarafın fanboyluğunu yapıp diğer tarafı gömerek insanları birbirine düşürmeye çalışmadım. Bir şeyleri karşılaştırırken iğneleyici şekilde değilde gerçekten objektif bir şekilde değerlendirseniz kimse size saldırıyor gibi cevap vermez ve herkes güzelce görüşünü yapar. Sizin 55 65 inç televizyona bağladığınız konsolu ben pc ile de aynı şekilde yapıyorum. Oyuncu koltuğuna da oturuyorum, kanepeye de. Bu demek değil ki biri iyi diğeri kötü. İyi bir gamepad almak istersen pc tarafında da iyi gamepadler var yada ekipmanlar. Bakmanı öneririm. Neden pc yada diğer konsollarla da aynı şeyleri yapabilme imkanı varken Ps5 harici hepsi kötü oluyor? Her insanın keyif aldığı şeyler farklıdır. Bu sizin veya benim dememle oluşacak bir şey değil. Optimizasyon işini de öyle bir anlatıyorsunuz ki. Bu durumun konsolla pc ile alakası yok. Oyunu çıkaran herhangi bir ekip doğru optimizasyonu yaptığı sürece oyun pc'de de konsollarda da stabil çalışabilir. Burada rolü konsollar üstlenmiyor oyun yapımcıları üstleniyor.PlayStation dünyasında hileci yoktur. Koltukta ister yatarak ister amuda kalkarak oyunları üst seviye Sony aksesuarlar kullanarak oynarsın.
Özellikle PS5 Pro ile (ki şu aralar fiyatı 35 bin liraya kadar düştü) ister 55" ister 65" teknoloji harikası OLED televizyonlarla uyum içinde çalışan oldukça güçlü bir makine sahibi olursun.
Bir de tescilli balon değerlere sahip ekran kartı markasıyla (adı lazım değil) rahatsız oyuncu koltuğunda her ay optimizasyon sıkıntısı çekerek kanser olma ihtimalin bulunuyor.
1994 yılından beri yüz milyonlarca insan önce sağlık diyor.
Manüpilasyon yöntemlerin malum ekran kartı markasının neden insanlara şişirme FPS değerleri verdiğini açıklamıyor.
Malum ekran kartı markasının vasat bir şekilde fanboyluğunu yapacağına bir zahmet bu ciddi iddialara cevap ver.