Neden Recep İvedik oyunu yok?

Var ya, gozunden mi kacti?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yahu adam bir fikir sunmuş beğendin beğenmedin bu kadar abartılacak bir şey değil, tabi ki onun sizin oynadığınız oyunu küçümsemesi de doğru değil de bu kadar uzatılması mantıksız bir konu (Şahsi görüşüm).

Ben Valorant'ı küçümsemedim sadece tek oyun bilip milletin oyun piyasası ile ilgili fikirlerine laf atanlara sitem ettim. Teşekkürler.

GTA modları yetiyordu. Üstüne oyuna gerek yok. Ayrıca evet Hobo diye bir oyun var, hayli benziyor.

Oyunun amacı ne olacak ki?

Film oyunu işte. Yarı açık dünya olur içinde böyle mesela kapıyı aç biri geldi diye task verir açarsın açtığında zeynepi görürsün filmdeki klasik diyalog falan sonra sana seçim hakları verir falan tatlış basit Recep ivedik 1-2-3-4 hikayelerinin barındırdığı bir oyun. Mesela Recep hosteslik yapıyordu bir bölümde o kısımda küçük bir hosteslik görevi olur falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…