Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Sizce bu firmaların radyodan daha mı az sorunu vardır peki? Giriş segmenti için her markada olacak sorunlar zaten fazlası olur eksiği olmaz.

Aynı özellikte Xiaomi ve Samsung karşılaştırınca işlemci dışında (bazen o da olmaz) Xiaomi'nin artısı yok.
Genel olarak fanboyluk kötü bir şey ama fanboyluk yapıp milleti yanlış yönlendirirse orada dur derim fanboya.

@Revivmeooi aha geldi birisi daha. Bence nicklerini al ve yeni konu aç bu hakta. İş çığırından çıktı.

Hocam ailecek Samsung kullanıyoruz dediğim gibi ama sadece adı var markanın daha bir aylık A10 arayüzde bile kasıyor sağa sola kaydıramıyorsun 10 GB boş yeri olan telefonu. Bende A20 var telefonu aldıktan tam 1 yıl sonra yavaşlatırlar. Telefon internette sitelerde kaydırılmıyor bile çok kastığından, hem de bu telefonlar sırf markalı diye birkaç 100 lira daha fazlaya satılıyor farklı markaların telefonlarından.

Hocam aldığınız telefonlar giriş segmenti zaten çok normal. A50 üstü telefonları öneriyorum ben.

Hocam aldığınız telefonlar giriş segmenti zaten çok normal. A50 üstü telefonları öneriyorum ben.
Zaten konuda Redmi ile ilgili arkadaş giriş segmentinde Samsung önerdi sorunca ona cevap yazdım.

Yılbaşında 1.500 Lira civarında bir bütçe ile Note 8 aldım, memnunum.
Ben 11 Ocak'ta 1419 TL'ye almıştım. Ara sıra "arayüz kasıyor" denen durum söz konusu oluyor. Ama çok nadir rastlıyorum.

Galeride reklam çıktığını falan hiç görmedim. Reklam çıkan hiçbir uygulamaya rastlamadım.

Kısacası telefonumdan memnunum. Benim için önemli olan telefonun diğerlerine göre iyi olması veya malzeme kalitesinin iyi olması falan değil. Bir telefon bütün isteklerime sahipse ve bütün işlerimi görüyorsa benim için yeterlidir. Redmi Note 8, bütün işlerimi rahatça yapabildiğim bir telefon. Memnunum.

Yazılanların hepsi saçmalık. Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, bayağı memnunum. Android 11 almaması biraz üzdü ama zaten gelen gideni aratır genellikle. Başka hiçbir sıkıntım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…