Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.777 Çözümler 24 24 Haziran 2022 #11 CaniDEV dedi: Sırf MC de RTX açmak için aldım ama olmuyor. Başlık değişmiş ben MC de RTX açılmıyor yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Bedrock Edition lazım hocam. Java oynamak istiyorsanız seus shader yükleyin RTX ile neredeyse aynı.
CaniDEV dedi: Sırf MC de RTX açmak için aldım ama olmuyor. Başlık değişmiş ben MC de RTX açılmıyor yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Bedrock Edition lazım hocam. Java oynamak istiyorsanız seus shader yükleyin RTX ile neredeyse aynı.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 24 Haziran 2022 #12 Saarkadaş dedi: Bir şey soracağım ama alakasız, neden RTX 3090'ın var? Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi.
Saarkadaş dedi: Bir şey soracağım ama alakasız, neden RTX 3090'ın var? Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi.
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 25 Haziran 2022 #13 BedelsizASKER dedi: Su kaynatır, ev ısıtır, oyun oynatır birçok işlevi var o kartın. Genişletmek için tıkla... Bu arada gerçekten normalden daha küçük bir odayı ısıtabilir. 350w tüketiyor.
BedelsizASKER dedi: Su kaynatır, ev ısıtır, oyun oynatır birçok işlevi var o kartın. Genişletmek için tıkla... Bu arada gerçekten normalden daha küçük bir odayı ısıtabilir. 350w tüketiyor.