KamuSpotuÜyesi Attopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 15 27 Aralık 2022 #1 Az önce cinsel ihtiyacımı ve şu o düşünceyi uzaklaştırmak için masturbasyon yaptım. Baktığımda ise penisimin ucunda şeffaflık olduğunu gördüm. Sizce bu nedir?
Az önce cinsel ihtiyacımı ve şu o düşünceyi uzaklaştırmak için masturbasyon yaptım. Baktığımda ise penisimin ucunda şeffaflık olduğunu gördüm. Sizce bu nedir?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Çok masturbasyon yapmayın. Çok masturbasyon yapmak sperm kalitesini düşürür. Arayla yapın.
KamuSpotuÜyesi Attopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 15 27 Aralık 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: Çok masturbasyon yapmayın. Çok masturbasyon yapmak sperm kalitesini düşürür. Arayla yapın. Genişletmek için tıkla... Çok yapmıyorum zaten.Cinsel ihtiyaç çok fazla gelirse üzerime yapıyorum.
Abdullah_AKD dedi: Çok masturbasyon yapmayın. Çok masturbasyon yapmak sperm kalitesini düşürür. Arayla yapın. Genişletmek için tıkla... Çok yapmıyorum zaten.Cinsel ihtiyaç çok fazla gelirse üzerime yapıyorum.
Rhythmİnmyheart Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 411 27 Aralık 2022 #4 KamuSpotuÜyesi dedi: Çok yapmıyorum zaten. Cinsel ihtiyaç çok fazla gelirse üzerime yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Zevk suyu olabilir ya da içeride kalan sperm kalıntıları olabilir.
KamuSpotuÜyesi dedi: Çok yapmıyorum zaten. Cinsel ihtiyaç çok fazla gelirse üzerime yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Zevk suyu olabilir ya da içeride kalan sperm kalıntıları olabilir.
KamuSpotuÜyesi Attopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 15 27 Aralık 2022 #5 Rhythmİnmyheart dedi: Zevk suyu olabilir ya da içeride kalan sperm kalıntıları olabilir. Genişletmek için tıkla... Zevk suyu olabilir onu düşünmemiştim.
Rhythmİnmyheart dedi: Zevk suyu olabilir ya da içeride kalan sperm kalıntıları olabilir. Genişletmek için tıkla... Zevk suyu olabilir onu düşünmemiştim.