Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Mart 2021 #21 Traviss Bickle dedi: Mantikli olup olmadigini tartisiyorlar. Iptal edilecek diyen yok. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olmadığını hepimiz biliyoruz. İş işten geçtikten sonra tartışılmasını anlayamıyorum sadece.
Traviss Bickle dedi: Mantikli olup olmadigini tartisiyorlar. Iptal edilecek diyen yok. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olmadığını hepimiz biliyoruz. İş işten geçtikten sonra tartışılmasını anlayamıyorum sadece.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #22 Başladılar bitirsinler bari yapacak bir şey yok. Zaten 2. sınavların yapılacağını düşünmüyorum yapılırsa ya olay çıkar ya da kimse gitmez.
Başladılar bitirsinler bari yapacak bir şey yok. Zaten 2. sınavların yapılacağını düşünmüyorum yapılırsa ya olay çıkar ya da kimse gitmez.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 10 Mart 2021 #23 Clarence Morrow dedi: Mantıklı olmadığını hepimiz biliyoruz. İş işten geçtikten sonra tartışılmasını anlayamıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Pek oyle degil. Olsun diyenler var.
Clarence Morrow dedi: Mantıklı olmadığını hepimiz biliyoruz. İş işten geçtikten sonra tartışılmasını anlayamıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Pek oyle degil. Olsun diyenler var.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2021 #24 Öğrenciler: Sınav istemiyoruz! MEB: Execute order 66
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Mart 2021 #25 Traviss Bickle dedi: Pek oyle degil. Olsun diyenler var. Genişletmek için tıkla... MEB tarafından aramıza salınan NPC'ler. Gece gündüz çalışmıştır veya.
Traviss Bickle dedi: Pek oyle degil. Olsun diyenler var. Genişletmek için tıkla... MEB tarafından aramıza salınan NPC'ler. Gece gündüz çalışmıştır veya.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #26 Bana göre başta yapılması gereken sürü bağışıklığı yöntemi sonda yapılıyor ve daha çok can kaybına sebep olacak.
Bana göre başta yapılması gereken sürü bağışıklığı yöntemi sonda yapılıyor ve daha çok can kaybına sebep olacak.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 10 Mart 2021 #27 Clarence Morrow dedi: Gece gündüz çalışmıştır veya. Genişletmek için tıkla... Ben de tum donem cok calistim ama olmamasi lazim. Sacmalik.
Clarence Morrow dedi: Gece gündüz çalışmıştır veya. Genişletmek için tıkla... Ben de tum donem cok calistim ama olmamasi lazim. Sacmalik.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Mart 2021 #28 Traviss Bickle dedi: Ben de tum donem cok calistim ama olmamasi lazim. Sacmalik. Genişletmek için tıkla... İlgili kişilere duyuramadık. Adam %77 sınav istiyor dedikten sonra eğitim sistemini övüyor. 2. sınavlarda aynı hataya düşmezler umarım.
Traviss Bickle dedi: Ben de tum donem cok calistim ama olmamasi lazim. Sacmalik. Genişletmek için tıkla... İlgili kişilere duyuramadık. Adam %77 sınav istiyor dedikten sonra eğitim sistemini övüyor. 2. sınavlarda aynı hataya düşmezler umarım.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 10 Mart 2021 #29 231561 dedi: 2. sınavlar olursa ben dahil liselilerin yarısı sınıf tekrarı yaşayacak ondan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışan geçer yatan kalır.
231561 dedi: 2. sınavlar olursa ben dahil liselilerin yarısı sınıf tekrarı yaşayacak ondan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışan geçer yatan kalır.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Mart 2021 #30 Cingöz Recai dedi: Çalışan geçer yatan kalır. Genişletmek için tıkla... 10 güne 1 dönemi sığdır, sonra gelip konuş.
Cingöz Recai dedi: Çalışan geçer yatan kalır. Genişletmek için tıkla... 10 güne 1 dönemi sığdır, sonra gelip konuş.